Arki tosiaan palasi taloon samalla kun tytöt tulivat kotia. Ensimmäisenä oven aukaistua juoksivat karkuun piilottamaan karkkipusseja, jotka ukki ja mummi olivat ostaneet tulomatkalla Kuksan karkkikaupasta. Mummi oli kuulema sanonut ettei äiskälle saa antaa karkkia, mutta yhdet sentään sain.
Tytöt olivat hieman ihmeissään katsellessaan huoneita siivouksen jäljiltä. Ida ei tosin edes huomannut aluksi tietokoneen hävinneen pöydältä ennen kuin hieman vihjasin. Ja Aku Ankat olivat kadonneet myös. Niitä olikin joka sopukassa pinottain.
Viimeisenä kävimme takahuoneessa, jonka Noora risti Rauhahuoneeksi, missä saa aina käydä rauhassa touhuamassa omia askareita. Kovassa käytössä huone olikin samantien. Tosin jälkien siivoaminen oli illalla hieman hitaanpuoleista, mutta hyvä kuitenkin tuli.
    Mika on tänään puunannut autoansa tallissa matkakuntoon. Me kun lähdemme torstaina Lapinlahdelle juhannuksen viettoon ja Mikan autolla. Se sattuu olemaan dieselillä käypä ja siksi halvempi, vaikkakin dieselveroa joka vuosi maksetaankin. Ihan hyvä sillä on ajaa vaikka ei se minun Monttua voita.
    Huomisen päivän kiireisen aikataulun takia kävimme tänään myös shoppailemassa Arja-tädille lahjankin. Nooralla kun on viimeinen hoitopäivä torstaina, joten päätimme ostaa lahjan kiitokseksi mukavista hoitopäivistä. Arja on kyllä ollut loisto hoitotäti ja eikä voi toista samanlaista sattua kohdalle. Näin varmaan sanoo jokainen vanhempi ollessaan tyytyväinen lastensa hoitajaan. Tämän kevään ja kesän hittituote kun sattuu olemaan bambu, niin me päätimme ostaa bambun Arjallekin. Jääpähän ainakin pitempi aikainen muisto hoidettavaksi. Tosin helppohoitoinen, kunhan muistaa vain vettä lisätä. Multaa ei edes tarvita. Lisäksi ostimme puisen enkelin, jonka taakse voimme kirjoittaa kiitokset. Hoitokavereille Noora tarjoaa myös Pirkka-tikkumellit, jotta saavat suut makeaksi.