Viime yön aikana Veeti oli seilaillun ympäriinsä ja käynyt välillä nukkumassa Paula-mummon vieressä sängyllä sekä aamusta herättänyt mummon pesemällä selän. Muuten yö oli rauhallinen. Veetikään ei herättänyt kertaakaan, eikä pissojakaan ollut yhtään lattialla.
    Mutta Veetin pää on varmaan välillä menossa sekaisin, kun koko ajan ympärille tulee uusia ihmisiä tai menemme uusiin paikkoihin. Tänään mummolassa tuli käymään Mikan ex-työkaveri Jamppa tyttönsä kanssa. Olimme pihalla koko ajan ja samalla Veeti sai juoskennella vapaana. Hyvin se totteli eikä lähtenyt kauemmas, tosin löytäen pihalta vaikka mitä roskia. Meikä kulki perässä ja keräsi suusta ties vaikka mitä. No tulipa siivottua Tervolantien pihamaakin pullon siruista lähtien.
    Iltapäivällä Mika kävi tyttöjen kanssa kaivamassa matoja, sillä ohjelmassa oli kalareissu lossin lähettyville. Varastosta löytyi kolme onkea ja siitäkös se riemu syntyi, kun kaikille neljälle tytölle ei löytynyt omaa onkea. Mutta perille päästyä mielenkiinto onkimisesta jonkun ajan päästä lopahti, ainakin meidän tyttäriltä. No kun sitä kalaa ei heti tullut, mutta kaikki kuitenkin onkivat vuorotellen. Jenna sai ensimmäisen pikkukalan, ja siinäkös olikin Veetillä ihmettelemistä kun sintti sätkytteli pussissa. Veetiä ei voinut pitää vapaana vieressä olevan tieliikenteen takia, mutta kyllä me kävimme tutustumassa veteen rannassa.
Lähtiessämme kaikki muut olivat saaneet kalan paitsi minä, Ida ja Noora. Minä tosin kalastin puukappaleet laittaessani onkea Mikan kanssa pois. Joten päivä oli pelastettu ja onkijalla hyvä mieli. Kalasaalis ei ollut kovin suuri, sillä kala olivat pieniä ja suurin osa päästettiin takaisin veteen uiskentelemaan ja kasvamaan hieman isommiksi.
Tärkeintä oli että muksuilla oli mukavaa touhua ja Veetiskäkin sai olla ulkona.
Mika sai tänään uuden kesäluukin, josta ei ole puhuttukkaan sitten kuin vasta pari vuotta. Aina on ollut joku eli minä vastaan, mutta tänään simo suostui parturoimaan. Lopputulos oli kuitenkin että minä oli vessassa hyörimässä koneen kanssa. Tässä olisi Mikan kesäluukki 2006 alkutekijöissä.... eli kaikki hiukset pois... millin sänki jää.
114110.jpg