Tänään oli minun ensimmäinen varsinainen kesälomapäivä, jo hieman oudolta tuntuu kun ei tarvinnut lähteä töihin aamusta. Vauhtia ja vipinää kuitenkin oli heti aamusta, kun piti hakea Veetille ruokaa eläinkaupasta sekä Idalle leirievästä ennen lähtöä. Tipalle kyllä menikin, jottei neiti myöhästynyt linja-autosta. Mutta kerkesimme ja kaikilla mahdollisilla herkuilla varustautuneina. Yllätykseksi leirille lähti myös Idan koulukummi, sillä pienten ja isojen (1-3lk /4-6lk) leirit oli yhdistetty vähäisen osallistumismäärän takia. Siitäkös Ida oli innoissaan.
    Kotosalla Noora leikki Hetan kanssa ja kävi uima-altaassa uiskeltelemassa nuhasta huolimatta. Ei kuulema haittaa vaikka onkin nuha. Kun ensin estelin uimaan menoa, Noora tuumasi että minä kuulema olen pilannut hänen elämänsä. Ja neidillä ei ole ikää vasta kun 6v, joten odottelen innolla mitä murrosikä tuo tullessaan. (Huh-huh!)
    Reissun jälkeen on aina tunne että haluaa laittaa paikat kuntoon, vaikka kotona ei ole ollutkaan kukaan sotkemassa paikkoja. Joten tänään Mika ajoi nurmikon ja aloitti haastavan urakan poistaakseen voikukat 2-parkkipaikalta. Minä yritin sen mukaan kun flunssa antoi periksi siivoilla sisällä ja pääsin iltapäivästä pihallekin puhistelemaan kukkapenkkiä.
    Illasta alkoi sataa vettä Kemissä, joten jätimme koirakoulutuksen tänään väliin. Ajattelin omaa terveydentilaa enkä lähtenyt kastelemaan itseäni. Tänään olisi ollut riistaan tutustuminen aiheena, joten ei haittaa pahasti vaikka emme mennetkään. Meidän Veetistä kun ei tule metsästys- tai sorsakoiraa.
Kävimme kuitenkin iltakahvilla Torrontiellä tervehtimässä mummia ja ukkia.