Tänään jatkui eilen alkanut siivous urakka. Ennen lomalaisten tuloa olisi tarkoitus siivota talon joka nurka. Eilen aloitin keittiöstä ja tänään sain siivottua olohuoneen ja ennen kuin Mika ja muksut olivat nousseet aamusta ylös, oli keittiön ikkunakin pesty. Homma vain keskeytyi huomattuani imurimen pussin olevan tääääyyysi. Mikä muukaan ja sattui olemaan juuri viimeinen pussi imurissa, joten ei muuta kuin kauppaan.
Kotimatkalla aurinko lämmitti niin, että saimme idean lähteä pyöräretkelle Kittilänlammelle. Joten eväät, pyyhkeet ja uimapuvut reppuun ja fillarit pyörimään.
    Matka meni hyvin ja perille päästiin, silmiin menneistä roskista ja pienestä kitinästä huolimatta. Johtajan paikalle kun ei mahdu kuin yksi ajaja, ja sekös sitten sapettaa perässä ajajaa. Lammella ei ollut ketään uimassa, joten tytöt saivat totutella veteen ihan rauhassa. Vesi oli kuulema kylmää ja lammen pohja pieniä teräviä kiviä täynnä sekä liejua, joten tyttäret tuntien eivät välttämättä ui. Mutta saivatpahan kumpikin talviturkin otettua pois päältä. Pyöräilyn ja pienen uinti pyrähdyksen jälkeen maistui repun antimet, eväät. Paluumatka sujui nopsaa ja samalla pongasimme uuden uimarannan Kemijoen rannalta.
Kiitos ajo-ohjeista Uppsalan väelle Ruotsiin!!!
Ajattelimme seuraavan pyöräretken tehdä sinne. Matkakin on hieman lyhyempi. Poikkesimme kotimatkalla "sääskifarmille" Torrontielle, mihin päättyikin tyttöjen pyöräily, sillä Ida jysähti 34:n ääreen, mihin muuhunkaan... ja Noora nukahti viereen. Sain ihan yksinään polkea kotosalle ja tytöt tulivat ukin kyydillä myöhemmin.