Taitaa emäntä alkaa laiskistumaan, kun ei ole saanut kirjoiteltua bloggiin muutamaan päivään. Nyt pitää hieman piristyä ja tässä tulisikin viikonlopun kuulumisia.

Mikan perjantaisen tuplavuoron (ilta + yö) takia lähdimme tyttöjen kanssa lauantai aamusta mökille. Mummi ja ukki olivat siellä jo valmiina, olleet jo muutaman päivän. Kunhan aamusta saimme pakattua tavarat valmiiksi ja haettua päivän lehdet Torrontieltä, niin pääsimme lähtemään matkaan. Veeti oli tietenkin mukana.

Päivä vietettiin mökillä leppoisasti. Tytöt leikkivät omia leikkejään, varautuivat jo siihen perjantai-iltana pakkaamalla omia tavaroita mukaansa. Pääsimme myös soutelemaan järvelle, kun ukki käänsi  veneen oikein päin talven jäljiltä ja laski veteen. Tytötkin kokeilivat ja opettelivat soutamista. Kävimme myös katsomassa isoisoisän eli papan vanhaa puuvenettä joka on uponnut ja lahonnut osittain vastarannalle, mutta edelleen veneen keula on ehjäänä ja siitä lähtevä kettinki, jolla vene on sidottu puuhun kiinni. Illalla ennen kotia lähtöä kävimme tietenkin saunassa ja saimme myös Iita-tätin saunavieraaksi.

Veetillä oli mökillä vauhtia ja vipinää, kun hän sai kaveriksi Zellan. Zella oli mummin ja ukin kanssa mökillä ja näytti kyllä heti nuoremmalle että kuka täällä on talon emäntä. Zellan tullessa lähellekkään niin Veeti iski samantien takapuolen maahan tai paneutu makuulleen. Mutta kun erehdyin rapsuttamaan Zellaa, niin kyllä tuli meidän poikaan vipinää. Alkoi samantien läpsiä tassulla toista ja hyppi päälle. Taisi tulla pieni mustasukkaisuus kohtaus. Pikku hiljaa Veetikin uskaltaa liikkua Zellan ollessa lähettyvillä.

Kotimatka oli erittäin hiljainen, sillä autossa nukkui kaikki muut paitsi kuski. Kotona olikin hiljaista myös, sillä kello oli niin paljon jo että Mika oli kerennyt jo lähteä yövuoroon töihin.