Tai en tietenkään ihan yksin, sillä onhan Veeti seurassani. Mika lähti aamulla töihin aamuvuoroon ja minä heräsin ennen kahdeksaa. Ajattelin käyttää tilaisuuttani hyväksi, kun muksut ovat mökillä, joten hyvitin tämän päivän siivoukselle. Päivän kuitenkin edistyessä huomasin että olen siivonnut ja siivonnut, mutta mistään päin taloa ei siltä näytä. Niin kuin Mikalle kerroinkin kun soitteli töistä, että olen siivonnut näkymättömiä paikkoja. Eli juuri niitä kohtia jotka eivät ole koko ajan silmissä ja näkösällä. Hellitin kuitenkin välillä kun eräs alkoi lähestyä leijona-pehmo suussaan ja töni välillä jalkoja. Oli leikin aika.
    Veetin "vesirokkokin" alkaa pikku hiljaa parantua, eli läiskät ovat haalenneet. Onneksi!!!
    Mökiltäkin tuli soitto ja kuulumisia. Noora informoi ettei Ida kuulema tee mitään muuta kuin makaa sisällä ja katselee televisiota. Ukki ja mummikin olivat kuulema käyneet sanomassa, että pitäisi nousta ja tulla ulos mutta Ida ei kuulema jaksanut. Tunteroisen päästä tuli soitto ukilta ja tiedotus, että Ida on kuulema virtaa täynnä. Tytöt olivat lappaneet kärryyn polttopuita, jotka isä ja äiti aikovat tuoda kotia tullessaan.
Illalla isä kertoi että  tytöt ovat möksähdelleet vuoron perään, Ida oli asettunut autoon ja Noora oli ollut välillä lähdössä kotiakin. Voi kun kuulostaa tutulta.
    Iltaan mennessä olin saanut imuroitua ja pyyhittyä pölyt, joten ei kun saunaan. Ennen saunaan menoa leivomme kuitenkin yhdessä Mikan kanssa pizzaa iltapalaksi (yksi pellillinen siinä menikin) ja huomis päivän evääksi Mikalle.