Aamupäivä meni kotosalla touhutessa. Normaalia pyykin pesua, astioiden lappamista jne... Sain vihdoinkin otettua itseä niskasta kiinni ja laitettua keittiönkaapista paperit omiin kansioihin. Olen ylpeä itsestäni :D Se vaan kun muistaisi aina postin tultua tehdä se heti eikä vain pistää pinoon ja ovet kiinni. Odottelimme että Mika saapuu tuplavuoron jälkeen kotia. Eikä aikaakaan kun työmies saapui ja makkarista alkoi kuulua kuorsaamista. Odottelimme auton saantia, jotta voimme lähteä mattopyykille Torrontielle, mutta ukki kävi päivällä ja otti matot jo mukaan, joten pääsimmekin lähtemään jalkasin. Tosin tytöt polkivat pyörillä ja me Veetin kanssa yritimme pysyä perässä, mutta toivotonta :(
Sain tänään pestyä tyttöjen huoneiden matot ja huomenna olisi tarkoitus pestä keittiön matot. Toivottavasti ilmat sallii. Jos uskaltaisi jo laittaa matot lattiaankin. Alkaa jo hieman tympiä paljaat lattiat, Veetikin tekee jo pissat ulos.

134973.jpg

Mattopyykin jälkeen hipsuttelimme ja fillaroimme kotosalle valmistamaan popcornia elokuviin, sillä lupasin tytöille aamulla lähteä katsomaan Karvinen 2. Elokuva oli tosi hauska, varsinkin kun Karvisia oli tuplasti. Kannattaa kyllä kattoa! Sanon vain kaksi sanaa niin kuin Karvinenkin: "Mi-au!"