Tänään sitä sitten pakkailtiin tavaroita huomista reissua varten. Tarkoitus on lähteä samantien Lapinlahdelle aamu kuuden jälkeen kun Mika tulee viimeisestä yövuorosta. Pitäisi varmaan olla itsekin tähän aikaan jo nukkumassa, mutta unikun ei tule niin ei sitten väkisinkään.
Aamusta kävimme tyttöjen kanssa Kemissä Robur-ostoksilla (Veetin muonaa) ja tytöt pääsivät ostamaan ansaitsemallaan palkalla Tamppikseen. Tänään kun oli palkkapäivä tytöillä ja Noora on odottanut pääsyä ostamaan Tamacotchia. Nyt se sitten on ostettua ja ihan omilla rahoilla. Ida osti hienon Witch-penalin jo syksyä varten. Aijottiin käydä kynä-ostoksilla sitten Tiimarissa joku toinen päivä.
Lapinlahdellekin soiteltiin kuulumisia... ja harmiksemme olemme huomenna  matkalla samaan aikaan Birgin poppoon kanssa. He lähtevät huomenissa ajelemaan kotia päin ja Tepe Emman kanssa lähtevät junalla perästä. No onneksi mese on keksitty ja web-kamera, joilla voi pitää yhteyttä kuvan välityksellä. Olisi ollut kuitenkin ihan kiva nähdä, kun viime näkemästä on vierähtänyt jo vuosi. :(
Mutta nyt varmaan on kallistettava pää tyynyyn, että jaksaa aamulla lähteä ajelemaan kohti Pohjois-Savoa.
Hyvää Nimpparipäivää Nennuskalle Uppsalaan! Sekä Jennille ja Jennalle Vantaalle !!!
Kortti on tulossa postin kautta