Heräsimme aamusta aikaisin, tai Veeti tuli siis herättämään. Aamulla oli hyvä ilma, joten lähdimme Veetiskän kanssa reipastelemaan kyläraitille ja samalla herättelimme Lapinlahden reissaajia puhelinsoitolla. Loppu päivästä onkin välillä sadellut vettä ja kova tuuli on tuivertanut niin että terassin matto on lentoon lähdössä ja tuoliltakin petti jalat alta. Tämän päivän aikana olemme olleet reippaita tai oikeastaan Veeti on ottanut lonkalta ja nukkunut suurimman osan päivästä. Mie olen saanut viimeisteltyä Nooran huoneen ikkunaremontin. Ikkuna on tiivisteitä vailla valmis. Kävin myös tyttöjen yllätykseksi törsäämässä Jyskistä uudet verhot ikkunoihin. Ensi kommentti on varmaan, ainakin Idalta, että taas punaista :)) Idan lempiväri kun sattuu olemaan musta ja minun taas viininpunainen.

123660.jpg
Ikkuna valmis... seinät, katto ja lattia odottaa vuoroaan...

Entisen luokkakaverin isä kävelytti tänään pikkukoiraansa ohitsemme ja Veeti pökäsi samantien nurkan taaksi minä perässä. Samainen henkilö on aikaisemmin leikillään harmitellut Veetin tottelevaisuutta, kun koira on totellut käskyä nuorella iällään ja pysynyt pihalla katsellen ohikulkijoita. Toisin oli tänään ja tästäkös luokkakaverini isä oli innoissaan sanoen: "eipä se enää totellutkaan... nyt siitä on tullut koira..."  En tiedä mikä meidän Veeti sitten on ollut aikaisemmin, kun siitä tänään on tullut vasta koira Rimalin isännän mukaan. :)) Remonttikaverina Veetiskä tänään ainakin oli, kun irrottelin ulkopuolelta ikkunalistoja irti. Kovasti olisi halunnut olla avuksi, mutta turpa oli koko ajan tiellä kun meisselillä ja taltalla listoja irrottelin.

123659.jpg
RV = RemonttiVeeti

Taitaa kaverillakin olla ikävä reissaajia, kun pihalla hätkähtää pystyyn kun auton ääni kuuluu tai sisällä käy kattomassa ovella kun tuuli kolisuttelee. Mihinkään ei meikämanni pääse etteikö Veetiskä ole perässä. Märkään maaliinkin meinasi turpansa sotkea.