Kyllä oli ilmeet näkemisen arvoisia kun ovikello soi ja Noora meni avaamaan. Ulkona seisoi ukki, Tanja, Joni ja Jenna. Ei sitä ensin meinannut uskoa, kun Mika sanoi kuka oven takana on. Oli nimittäin kurkannut pesuhuoneen ikkunasta. Väitin Mikan narraavan ennen kuin itse näin. Siinä ne oli, vaikka suunnitelman mukaisesti heidän piti tulla vasta huomenna. Mukava yllätys!!! :D

130141.jpg
Ovi auki ja YLLÄTYS.... :) Noora, Joni ja Jenna

130140.jpg
Hali pullan sijaan... :)

Kukaan täällä päin maailmaa ei tiennyt Uppsalan väen tulosta ja minäkin kun olin aikonut leipoa ennen vieraiden tuloa. No nyt ei ollut känttyä tarjolla, mutta lämmin hali taisi korvata pullan.
    Lämpimän päivän johdosta lähdimme käymään Hietalammella uimassa Tanjan ja muksujen kanssa. Meidän tytötkin innostuivat pulikoimaan vedessä kun kaverina oli Joni ja Jenna. Tanja tosin ilmoitti veden olevan hieman kylmempää täällä kun kotona. Onhan siellä ollut helteitä pitempään kuin meillä täällä kylmässä pohjoisessa.
    Iltapäivästä menimme mummolaan Torrontielle missä Rapanaama ja Rimppakinttu kohtasivat tauon jälkeen toisensa. Eli Maxi ja Veeti. Ja Veeti oli heti ojennuksessa. Maxin ei tarvinnut kuin katsoa niin Veeti oli samantien maassa. Näkee kyllä heti kuka on pomo ja kuka tepsuttelee perämiehenä. Nätisti olivat kuitenkin ja välillä innostuttiin juoksemaankin. Tosin Maxin tultua lähellä Veeti oli salamana maassa makuullaan.
    Mukavasta yllätyksestä huolimatta sain tänään tehtyä hieman hommiakin. Keittiön ikkuna alkaa kohta olla valmis. Maalailin tuuletusikkunan karmit toistamiseen eilisen jälestä. Laitoin tänään kuitenkin verhot takaisin ja kukatkin ikkunalaudalle paikoilleen. Kyllä on erinäköistä ja verhotkin tulivat esille erillä tavalla mitä aikaisemmin. Hyvä tästä vielä tulee, vaikka itse sanonkin.... :)