Tänään on tosiaan viikon viimeinen koulupäivä, ja sen kyllä huomasi aamulla herättäessä tyttöjä. ei millään maltettu ja jaksettu nousta ylös, vaikka illalla onkin menty ajoissa nukkumaan. Tytöt ovat olleet koulupäivinä illalla klo 21 täydessä unessa jo. Idan ensimmäinen kommentti aamulla oli etten halua kuuden tunnin päivää. Tänään kun oli koulua 8-14. Ja sen kyllä huomasi kun neiti saapui kotia koulusta. Väsy paino hieman päälle, mutta välipalan syötyä jaksoi tehdä kuitenkin läksyt, ettei jää sunnuntaille. Intoa puskien tarttui ensimmäisenä uuteen englannin kirjaan ja esitteli sitä meille muille. Äiskäkin sai myös kotitehtäviä eli kirjojen päällystystöitä :(  Kirjan päällystettäväksi toi myös Noora esikoulusta. Olivat tänään saaneet Kisu Pikkukuun eskarikirjan ja Kotitehtävänä oli tutustua kirjaan ja kirjoittaa oma nimi. Mikalla oli tänään viimeinen iltavuoro ennen kesälomaa, joten kerkesi kuljettamaan Nooraa esikoulussa, kun oli lyhyt päivä (9-12).
Meikäläinen onkin ollut kotosalla ja touhuillut kotiaskareiden parissa olotilan mukaan. Sain tänään lyhennettyä meidän "konehuoneen" ikkunan verhot. Huone on näyttänyt niin paljaalta kun ei ole ollut verhoja. Tosin sisustusta pitää muutella pikku hiljaa... vihreä väri saa siirtyä syrjään ja viininpunainen ja kirsikka tulee tilalle. Mutta niin kuin sanoin.... pikku hiljaa :)
Mummikin kävi vierailulla ja nappasi Veetin mukaansa. Vei Micran kotia, kun se on ollut minulla lainassa ja käveli lenkin Veetiskän kanssa takaisin. ISOlla K:lla KIITOS !!! Minä kun en voi vielä käydä koiruliinin kanssa lenkillä, mutta pihalla kyllä leikitin pallon kanssa. Voi sitä vauhtia... :) Veetissä oli virtaa ja vauhtia vaikka muille jakaa. Juoksi ympäri pihaa tehden äkkikäännöksiä. "Hulluuskohtauksi" niin kuin me aina naureskelemme. Kun juoksentelu rauhoittui, otimme harjat esille ja harjoittelimme samalla paikoillaan seisoskelua. Kyllä meistä tulee vielä näyttelykoira... tai siis Veetistä