Tänään ollaan oltu reippaita tyttöjen kanssa. Aamulla emme jääneet katselemaan aamun piirettyjä vaan pakkasimme uintitavarat reppuun ja suuntasimme uimahallille. Idalla alkoi tänään Vesiralli, missä opetellaan lisää uintitekniikkaa merenneitojen jälkeen ja aikaa myöten voi suoritella lisää uintimerkkejä. Minä ja Noora suunnittelimme myös altaaseen menoa, mutta yleisöuinti alkoi vasta kello 12, joten emme päässeet uiskentelemaan. Saattelimme Idan pukuhuoneeseen ja siirreimme kahvion puolelle katselemaan miten Ida pärjäsi altaassa. Nooran ilme oli myrtsi pettymyksestä eikä karkin osto kahviosta auttanut yhtään asiaa. Toisella kertaa sitten lähdemme pulikoimaan. Idalla sattui olemaan ryhmässä tuttu tyttö Pölhön koululta, vuotta vanhempi eli neljännellä luokalla. Ihan kiva ettei tarvinut olla ihan yksin outojen joukossa. Oli siellä yksi toinenkin tyttö, joka käy samalla ratsastustunnilla sunnuntaisin kun meidän tytöt ja hänen veljensä.
Uimahallista hurautimme Rytikariin moikkaamaan kauppiaita, mutta eivät olleet vielä tulleet töihin, joten suuntasimme pipo-ostoksille Prismaan. Löysimme tytöille uudet pipot peittämään päänuppia ja lämmittämään näin kylmenevissä ilmoissa.
Mika tuli töistä kahden maissa. Reppana tei tuplavuoron eli oli yön ja aamun töissä. sihvalle kun oikaisi itsensä niin siihen myös jäi. Heräsi kuitenkin välillä syömään kun tein ruuan. No huomenna on vapaata ja saa nukkua aamusta niin pitkään kuin haluaa. En aijo herättää, niin kuin en tyttöjäkään. Viikolla herättelen niitä ihan tarpeeksi aikaisin, joten viikonloppuna saavat nukkua pitkään ja heräillä omia aikojaan. Veeti tosin ei ajattele samoin vaan herättää minut kuuden maissa käyttämään pissalla. Tänään kävimmekin lenkillä koululla saakka. Menomatkan poika sai juosta vapaana penkkoja pitkin ja takasin tassuteltiin pyörätietä pitkin. Kotia kun päästiin ja ruokaa sai rinnan alle, ei kaveri liikahtanut mihinkään kun lattialle oikaisi itsensä. Harjoittelimme koulun kentällä hieman näyttelykehän liikkeitä. Viikon päästä olisi nimittäin ne näyttelyt Oulussa. Pitää alkaa tutkia karttaa, jotta osaan ajella autolla oikeaan paikkaan. Jänskättää!!! :)