Ja vain... kai sitä sitten on kirjuuteltava kuulumsia tännekin kun oli viestä tullut systeriltä että pitäisi päivittää blogia. No tässä sitä nyt sitten ollaan.:)
Meikäläinenkin sitten eilen lähti kesäloma-lomautus-sairasloman jälkeen töihin. Kiva oli nähdä vanhoja kerholaisia kesän jälkeen ja tutustua uusiinkin. Kerhot meni ensimmäisenä päivänä ihan tutustumisen ja leikkimisen parissa. Eilen olin ihan kotipuolessa eli Lautiosaaressa kerhoja pitämässä ja tänään Lassilassa tulivat ensimmäistä kertaa uudet kolmevuotiaat kerhoon. Vauhtia riitti puolentoistatunnin ajaksi riittämiin saakka. Leikittin autoilla ja nukeilla, kalasteltiin magneettiongilla, väriteltiin väritystehtäviä jne... Loppupäivän vietin toimistolla valmistellessa esikoulujen arkipyhäkoulua joka myös käynistyy tämän viikon torstaina. Vierailen aina torstaisin ja perjantaisin vuorotellen seitsemässä esikoulussa. Vietämme puolen tunnin kestävän hartaushetken, jolloin laulamme, rukoilemme ja kerron Raamatun kertomuksia. Noora kysyä minulta voiko hän halata minua kun vierailen heidän eskarilla. Sanoin että totta kai saa halata ja jpa pitääkin halata :)
Mikan ollessa vielä tämän ja ensi viikon keskiviikkoon asti kotosalla, ajattelin hieman kuntoilla ja fillaroida pyörällä työmatkat. Tosin tänään oli kuntokin loppua, kun vastatuuli painoi päälle ja edessä oli loivaa vastamäkeä. Lisäksi pyörässäni ei ole vielä uutta vaihdevaijeria, joten en voinut helpotukseksi edes vaihdetta pienentää vaan suurimmalla vaihteella sytkytellä eteenpäin. No positiivisesti ajatellen... saivatpahan jalat ainakin kunnon vastuksen :)
Tytöillä on tällä viikolla alkanut kuvataidekoulu. Noora käy maanantaisin  ja Ida tänään, tiistaina ensimmäistä kertaa. Idalla on opettajana oma luokanopettaja, Johanna ja Nooralla muistaakseni Liisa niminen opettaja. Muistini kun on hyvä mutta pirun lyhyt :) Nooran ryhmä oli käynyt ulkona taiteilemassa ja Ida oli maalannut mielikuvituskasvin, Delfiinikukan. Ensin oli kuulema pitänyt suunnitella maalaus suunnitteluvihkoon, jonka olivat saaneet. Luokasta oli löytynyt serkkutytön nimellä varustettu suunnitteluvihko myös. Pyysin Idaa kysymään saisiko Jennan vihkon tuo kotia, jotta voisimme lähettää sen Ruotsiin omistajalleen.
Mika on päivien aikana viimeistellyt ulkoa maalausurakkaa, joka alkaa olla pikku hiljaa valmis. Kyllä on ulkoa päin talo muuttunut kun on saanut valkoista maalia pintaan. Illat ollaan oleskeltu kotosalla ja käyty Veetin kanssa lenkkeilemässä. Koiruliini kun laitettiin diettikuurille ensi kuun näyttelyjä varten. Ensi kuussa Oulussa on koiranäyttelyt, mihin meidänkin Veeti osallistuu. Tosin kehään en mene minä koiran kanssa vaan Veetin kasvattaja, Meeri. Mika naureskeli ja arvioi kuinka monta hermoromahdusta meikämanni saa ennen näyttelyjä. Jäänityksellä on usein sellainen vaikutus :) Kotipihalla on harjoiteltu kehäliikkumisia ja seisomista... Katsotaan sitten miten käy :)
Nyt lähden laittelemaan paikat kuntoon ja painun pehkuihin, sillä aamulla puoli kahdeksalta starttaa meikäläisen fillari taas matkaan.
Systerille terkkuja Ruotsiin: Yritän muistaa ja jaksaa päivittää blogia, jotta et saa vieroitusoireita, kun meidän aamupäivän juttutuokiot jäävät nyt töiden alettua viikonlopputuokioiksi :)