Tänään startattiin päivä Veetin kanssa taas ennen kuutta aamulenkille. Vaikka aamulla tuntuu, ettei jaksaisi suoraan sängystä noustessa vetää lenkkivaatteita päälle ja lähteä reipastelemaan, on olotila toinen kun lenkki on tehty. Aamukin tuntuu paljon mukavammalta kunnon virkistymisen jälkeen. Tai en tiedä mitä muut talon asukkaat ovat mieltä, mutta niin ainakin itsestä tuntuu. Ja kun kaurapuuron vielä syökäsee aamusta masuun, niin kyllä sitä taas päivä lähtee hyvin luistaan.
Tämä päivä meni kyllä hyvin töissä, vaikkei aamulla poikkeuksellisesti syönytkään puuroa. Tosin mitä nyt yksi kaveri päiväkerhossa löi  käsivarttani niin lujaa että mustelma tuli. Työkaveriani sama kaveri sylki naamalle. Muuten ihan kiva päivä :)
Tänään oli sitten Mikan vimppa kesälomapäivä ja minun viimeinen  ruuanlaiton laistamispäivä. Meikä on saanut tulla tähän asti töistä kotia valmiiseen ruokapöytään, mutta nyt se ilo loppuu. :( Vimppa lomapäivän kunniaksi Mika siivoili autotallia ja löysi montusta muutaman kaverin... kolme kappaletta sammakoita. Niitä sitten kuskattiin pois tontilta ja kiljuttiin. Noora aiko suudella sammakkoa, jos se muuttuisi prinsiksi, mutta taisi suudelma jäädä suutelematta. Reppanat tulevat autotalliin ja hyppivät tietämättä ritilän läpi monttuun.
Illalla pihallemme ilmestyi uitettuja koiria kaksi kappaletta, kun mie ja Veeti tultiin iltalenkiltä. Vesisade yllätti meidät penkoilla, mutta periksi ei annettu vaan käveltiin suunnitelman mukaisesti Tervolantienristeyksen kautta. Olihan se näky ja naurun paikka kun koputimme ikkunaan, jota Mika toisi meille pyyhkeet ettemme kastelisi koko huushollia. No emme me ole sokeria!!!
Illalla juttelin systerin kanssa mesessä ja siellä oli kuulema ollut tänään "pientä" vilskettä ja Tanja oli keksinyt uuden hiustyylin: shampoonutturan...;)