Viikko pyörähti käyntiin ihan normaaliin tahtiin. Mika tuli aamusta yövuorosta kotia nukkumaan, kun me tyttöjen kanssa heräilimme uuteen päivään. Idalla oli yhdeksäksi kouluun, joten jäi vielä kotosalle vähäksi aikaa, kun me Nooran kanssa lähdimme aikaisemmin.  Noora tuumasi aamulla että aina kun minä vien hänet esikouluun niin hän jää sinne hoitoon, mutta isi ei koskaan vie aamusta hoitoon. :) No minkäs sitä työajoilleen voi... Onneksi naapurintyttö oli tullut hakemaan Idan kouluun, sillä äityliini työn touhuissa unohti soittaa tyttärelle, milloin pitää lähteä. Ida osaa kyllä katsoa kellosta, milloin on aika lähteä, mutta ei välttämättä muista leikintouhuissa vilkaista kellotauluun, joten varmistukseksi mie soittelen vielä. Onneksi ei myöhästynyt, kiitos siittä kuuluu naapurin Hetalle. Pitää tästä lähin laittaa herätys puhelimeen päälle ilmoittamaan lähtöajan, sillä näemmä äiskään ei ole aina luottamista :)
Työpäivässä oli hieman vipinää, kun kerhojen välissä ruokatunnilla meikä paineli kohti optikkoa varaamaan näöntarkistusaikaa.Tosin hissukseen ajelin kun ajoympäristö oli hieman samean näköinen. Uusia silmälaseja piti lähteä hankkimaan, kun meidän perheen kuopus, Veetiskä pureskeli minun rillit eilen museokappaleiksi. Tässä on nyt pari päivää taaperreltu "hieman" huononäköisenä :) No Veeti päätti pistää vauhtia emännän näöntarkastukseen... sitä kun on jo pitempään puhunut uusien näkymien hankkimisesta, mutta aina vaan siirtänyt hamaan tulevaisuuteen :))
Iltasella kävimme Torrontiellä syömässä kakkua ja onnittelemassa mummia synttäreiden johdosta... eli vielä kerran... Paljon Onnea Mummille!!!
Kotia tultua lähdimme Veetin kanssa lenkille ja tulin siihen tulokseen että on aika hankkia heijastimia lenkkeilijöille. Alkaa olla iltasella niin pimeää. Hyvä että eteensä näkee mihin jalan laittaa. Synkkyyttä tuo vielä lisää kostea syysilma. Vettä on sadellut tänäänkin aika ajoin ja tuuli on tuivertanut välillä ihan kunnolla. Toivottavasti huomenna olisi hieman parempi ilma ja lämpimämpi. Minä kun olen kylmän arka ja värisyttelen pienessäkin kylmyydessä. :( ("hyrrr")