Aurinko ei ole kylläkään paistanut koko viikonloppuna, mutta vettä on sadellut. Lumihanget häviävät pikku hiljaa. Noora huudahtikin aamulla että naapurin pihalla on vihreää nurmikkoa. Idaa juksattiin että nyt tuleekin kesä eikä talvi, joten neitokaisen synttärit jää viettämättä tänä vuonna ja joulunkin yli hypätään. Tosin ei juksaus oikein mennyt läpi, fiksu likka :(

Tänä viikonloppuna on laiskottanut oikein kunnolla. En muistakaan milloin olisin katsellut tv:tä niin paljon kuin näiden parin päivän aikana. Yleensä en istahda helposti töllöä katsomaan, vaan kädet ovat aina töitä tekemässä. No kai sitä joskus saa laiskotellakin ja ottaa rennommin. Tosin väsymys on ollut kuvioissa mukana. Silmä on loppassut iltasella yhdeksän aikaan niin että on pitänyt jättää illan BB-jakso katsomatta ja painua pehkuihin. Eilen illalla aloi katsomaan mutta heräsinkin sohvalta loppumusiikin alkaessa soida ruudussa. Jes!!! No jos tänään jaksaisi katsoa kun jakso tulee tuntia aikasemmin. Tosin Mika meinasi katsoa toiselta kanavalta illan leffan. Aika ottaa järeät aseet esiin ja katsoa kumpaa kanavaa katsotaan! :))

Tänä viikonloppuna on uiminen ollut IN! Idalla on tietenkin joka lauantai vesiralli, mutta tänään sunnuntaina suunnistimme takaisin uimahallille. Noora kysyi eilen Idan ollessa vesirallissa voimmeko huomenna tulla uimaan. Silloin hoksasin, että eihän Noora ole käynyt uimassa pitkään aikaan, vaan istunut minun kanssa aina katsomassa kun Ida on harrastuksen parissa. Sanoin että heti kun uimahalli aukeaa, joten tänään olimme hieman yli kymmenen hurruuttelemassa kohti Kemiä.
tytöt ovat sen verran kasvaneet jo ja osaavat uida, että pärjäävät yksinäänkin altaassa. Niinpä minä pääsin käymään vähän aikaa vesijuoksemassa. Tytöt olivat kylläkin koko ajan näköetäisyydelläni. Ida opetti Nooralle tikkuhyppäämistä ja laskivat yhdessä mäkeä. Noora oli kuulema ollut kiltisti ja totellut hyvin Idan mielestä, jotta oli uimisen jälkeen ansainnut kahvioista jonkun herkun. Idan tarjoamana, mutta rahat eivät riittäneetkään, joten äiskä tuli apuun.

Ylli on ollut myös paljon puhuttu aihe, sillä Idalla on tiistaina koe koulussa. Tänään ollaankin opeteltu maanosia, valtameriä, Suomen rajanaapureita, rajajokia, ilman suunta, leveys- ja pituuspiiriä jne. Huomenna vielä jatketaan ja kerrataan... Äiskäkin samalla kertailee ala-asteen oppeja :)
Joulun lähestyessä on kokeita ollut joka viikko. Viime viikolla oli uskonnonkoe, nyt yllin koe ja kohta on englannin koe. Englannin sanakokeetkin ovat yleistyneet nyt, joten enkun sanoja on opeteltu tiuhaan tahtiin. Vapaapäivät on kyllä tosiaankin ansaittuja kouluviikon lopuksi.