Näin huusi Noora kun kävi hakemassa postin laatikosta. Kun sitten sisällä aukaisimme kirjeen sieltä löytyi tälläiset ihastuttavat kissa ja koira kortit, made by Paperi 40. Kiitoksia!

462716.jpg462717.jpg

Valitettavasti itse sain lähetettyä kortit vasta tänään, sillä eilen kun aloin valmistelemaan postiin vietäväksi, huomasi harmikseni etten omistanut yhtään kirjekuorta. No nyt tuo asia on kuitenkin hoidettua ja laatikosta löytyy useampaan lähetykseen kuoria.

Tänään ei ole tapahtunut kummempia, vietimme ihan tuiki tavallista tiistai päivää. Mika on ollut vapaalla ja laittanut mummin ja ukin tietokonetta kuntoon, Noora kävi illasta liikuntakerhossa kaverin kanssa, Ida on lueskellut perjantaina pidettäviin ylin kokeisiin ja minä olen potenut koko päivän päänsärkyä.
Illasta sain kuitenkin valmiiksi muutaman atc:n, jotka ovat lähdössä Minnalle, kunhan vaan saan kaikki vaihtarit valmiiksi. Paria korttia vaille on kaikki kasassa, joten ehkä kerkeän tällä viikolla lähettämään. Huominen päivä meneekin täysin työn merkeissä. Pääsen neljältä töistä ja parin tunnin päästä on mentävä takaisin kun vietämme päiväkerholaisten vanhempainiltaa.
Nyt kuitenkin nukkumaan, että jaksaa huomenna olla noin 10 tuntia töissä! :)

Lisäys 23.3.
Nyt voin omanikin kortit julkaista, kun ovat perille saapuneet Paperi40:lle. Eli tässä minun lähettämäni koira ja kissa kortit....

462714.jpg462715.jpg