Tanja-systerille terkkuja ja tiedoksi että emme ole enää laskiaismäessä, vaikka tänään kävimmekin tyttöjen ja Veetin kanssa laskemassa mäkeä penkoilla. En ole "pariin" päivään kirjoitellut kuulumisia, niinpä systeri oli ajatellut että olemmeko vieläkin laskiaismäessä, kun oli aina vain otsikkona lukenut "Laskiaismäessä"
Muutamana päivänä olen aukaissut koneen ja seilannut netissä, mutta kuulumisien kirjoittelu on jäänyt.
Olen kiinnostunut ns. korttiblogeista, joissa on kuvia omatekoisista korteista. Ajattelin tuohon sivuun laittaa muutaman linkin korttien maailmaan. Itsekin kun tykkään käsilläni tehdä kaikenlaista, niin kiinnostus kortteihin on suuri. Eilen sitten kävimme kevätmarkkinoilla kaupungissa tyttöjen kanssa ja piipahdimme samalla Tiimarin ovista sisään. Siellä sitä onkin vaikka minkälaista materiaalia korttien tekoon, mutta myös hyvän hintaisiakin. Jotain kuitenkin mukaan lähti, mutta mitä se jää nähtäväksi...

Hiihtolomaa tässä on pari päivää vietetty. Kotosalla pysytellään ja onneksi vielä terveinä. Tänään meillä olisi ollut kummipoikalle 1-vuotissynttärit, mutta aamulla tuli viesti että siellä on sairastuttu mahatautiin. Niinpä päätimme juhlistaa pikkumiehen synttäreitä hieman myöhemmin. Ei kehdattu lähteä hakemaan pöpöjä kotosalle, kun ollaan loppuviikosta lähdössä reissuun. Alkuviikko vietetään kotosalla Mikan ollessa töissä. Pitänee vaan keksiä jotain tekemistä meille kolmelle lomalaiselle, ettei tytöille käy aika pitkäksi.

Hyvin ovat ainakin tähän mennessä viihtyneet. Perjantaina pudottelimme katolta lumia (tasakaton ihanuus) ja siitä syntyneestä lumivallista rakensimme Idan kanssa pihalle lumilinnan. Siinä on tunneli, linnanpiha, tähystystorni, portaita, tornihuone jne. Se on kiinnostanut parin päivä ajan ja sovussa ovat keskenään leikkineet. Minun vanhat rikkoutuneet sauvat ovat lipputankoina, joissa liehuu vihreä muovilippu. Veetikin on yrittänyt tyttöjen kanssa leikkiä lumilinnassa mutta tykkää aina hajoittaa tyttöjen rakennelmia.

Tässä olisi hieman hiihtoloma aurinkoisia alkutunnelmia. Aurinko on jaksanut paistella parin päivän aikana ja toivottavasti hyvät ilmat jatkuvat. Pitkäksi käy aika jos sisällä pitäisi möllöttää monta päivää. Minulla ainakin on tekemistä takataskussa kun tuo korttivimma tunttuu iskevän päälle. Pääsiäinenkin on tulossa, joten pääsiäiskortteja pitäisi alkaa askartelemaan valmiiksi ettei jää viimetinkaan, niin kuin yleensä pakkaa käymään.

Nennuskalle Ruotsin puolelle vielä onnittelut musiikkiluokan pääsykokeiden läpäisemisestä. Oli kuulema laulanut kummitädin opettaman "Kenkälaatikko" laulun. :) Laulun oikea nimi on Jouluyön hymni. Jännittyneenä oli unohtanut laulun oikean nimen ja keksinyt laululle uuden nimen. Onnittelut ja rutistus Jennalle vielä kerran täältä Suomen puolelta!