Tänään oli jokavuotiset Nappulahiihdot, eli alle kouluikäisten hiihtokilpailut, joissa kaikki palkitaan. Hiihdot järjestää MLL ja Keminmaan seurakunta yhteistyöllä. Ilma oli kaunis aurinkoinen ja keräsi paljon ihmisiä liikenteeseen. Ilmoittautuneita lapsia oli satakunta, puolet enemmän kuin edellis vuotena. Paljon oli vipinää Kallin hiihtostadionilla kun lapset hiihtelivät ja lykkivät edestakaisin.
Meidän Noorakin osallistui tänä vuona viimeistä kertaa. Ensi vuonna neiti ei voi osallistua enää kun on jo koululainen. Ukkikin tuli kannustamaan meidän hiihtoneitiä, joka kysyi miksi eskarilaisten pitää hiihtää pitempi matka kun muiden :) Kilpailujen periaatteena on että kaikki palkitaan, joten ensimmäinen tietty saa kultamitalin, toinen hopean ja kolmaannesta eteenpäin kaikki hiihtäjät saavat pronssimitalin. Niinpä siis meidän neidinkin kaulaan ripustettiin pronssimitali riippumaan. Kokoelmiin kuuluu nyt siis toissa vuotinen kultamitalli ja tämän vuoden pronssi. Välistä puuttuu hopea, joten otimme tavoitteeksi saada myös hopea riippumaan seinälle. Milloin se tulee, se jää nähtäväksi. :)

478085.jpg

478086.jpg

Aamulla oli kiva herätys kun puhelimen herätys pärähti soimaan. Herätessäni yritin aukaista silmiäni, mutta yrittämiseksi jäi. Tai toinen kyllä aukeni, mutta oikean puoleinen hieman hitaan puoleisesti. Eilen minulla alkoi kutittelemaan ja rappaamaan alaluomesta ja tänään silmä oli turvoksissa. Töihin mennessä kävin terveyskeskuksesta kyselemässä päivystysaikaa ja iltapäivälle meni. No töistä lähtiessäni poikkesin tk:ssa ja lääkäri totesi luomassa olevan näärännäppy, joka on aika pahasti tulehtunut. Tippoja määrättiin laitettavaksi useampaan kertaan päivässä ja jos ei ala vaikuttamaan pitää loppuviikosta mennä uudestaan jolloin puhkaisevat näpyn. Kiva, kiva! :(

Tänään ei muuten kummempia ole tapahtunut. Töistä tultua lähdimme Nappulahiihtoihin ja sieltä kotiuduttua kävin Veetin kanssa joella lenkillä. Muuten ilta onkin oleskeltu vaan ja touhuttu iltahommia. Huominen ilta menee koululla kun on Idan opettajan kanssa arviointikeskustelu.

478088.jpg
Veeti on kyllä vaaleampi (paljon) mitä kuva näyttää :)

Posti oli kuulema vienyt lähettämäni atc-kortit perille Minnan luo, joten nyt voinkin julkaista omista korteistani kuvat. Vaikka ne löytyy kyllä Minnan sivultakin.

478072.jpg478074.jpg478076.jpg
478079.jpg478082.jpg478083.jpg
478084.jpg