Niin se vaan on, huomenna on taas maanantai ja uusi viikko käynnistyy. Siitä muistutti meitä tänään Idan läksyt. Neiti toi matikan kirjan ja sanoi että hänen pitäisi tehdä kaikki nämä sivut. Ja olisikohan noita ollut about 5-6 sivua ja lisäksi vielä kotitehtävät kirjan takaosasta. Perjantaina sijainen oli tarkistanut Idan tehtäviä ja huomannut ettei neitokainen oli tehnyt sivuja joita muut ovat koulussa laskeneet. No ei varmaan ole tehnyt kun on viikolla sairastanut kotosalla eikä kukaan ole tuonut matikan läksyjä. Maanantaina kun soitin koululle sijaiselle sairastumisesta, kerroin Idan luokkakaverin asuvan meidän naapurissa, joten hänen mukana tulisi läksyt helpoiten perille. No maanantaina sijainen ei kuitenkaan ollut muistanut antaa Idan läksyjä Hetan mukaan, joten soittelimme itse läksyjen perään. Tiistaina tuli muistaakseni osa maanantain läksyistä; yllin monistetehtäviä ja keskiviikkona tuli lisää yllin monisteita, mutta ei matikasta eikä englannista,josta yleensä tulee aina läksyä. Joten jälleen soittelimme läksyjen perään ja siittä huolimatta matikan läksyt olivat unohtuneet. Että näin meillä ollaan starttaamassa uutta viikkoa käyntiin! :)

Aamulla Mika herätteli minut hereille, jotta itse mahtuisi nukkumaan sängyn reunalle. Tytöt olivat valloittaneet yli puolet sängystä eikä heitä saa hereille ennen aamupiirrettyjä. Joten minulla oli sitten aamusta aikaa väkertää atc-kortteja. Ilmoittauduin taannoin ensimmäistä kertaa Hiekkaoliivin Atc-vaihtoon ja ajattelin olla hyvissä ajoin liikenteessä ettei jää vaan korttien teko viime tinkaan niin kuin minulla kaikki yleensä jää. ;) Tällä kertaa ATC12 aiheena on vesi ja kaksi korttia tuosta aiheesta tuli tehtyä, niin kuin pitikin. Nyt vain odotellaan vaihtariosoitetta ja postituspäivää.

Ei tainnut meidän Noora tänään ainakaan hurahtaa atc-korttien lumoon, sillä kun olin ehdottamassa että levittäisimme matskut keittiönpöydälle niin kuin eilen sovimme, samassa soi ovikello ja naapurin Heta tuli pyytämään tyttöjä penkoille mäenlaskuun. Joten täti Ruotsin puolella saa nyt hieman odotella neitokaisen korttia :)

Tytöillä oli tänään ratsastustunti ja minulla Veetin kanssa lenkkitunti. Tyttöjen ollessa hevosten/ponien selässä, minä kävelen Veetin kanssa Liedakkalaa ristiin rastin. Tänään ratsastuksen ope, Jenni piti harjoituksia tuleviin tehtäväratakilpailuihin, joihin meidän neitokaisetkin haluavat osallistua. Kilpailuissa on kaksi luokkaa: taluttajan kanssa ja ilman taluttajaa. Meidän tytöt taitavat mennä taluttajan kanssa -luokassa. Tehtävinä on pujottelua, raavaamista, puolien ylittämistä, pysähtymistä, volttien ja täyskaarron tekoa ym. Pitää vaan muistaa soittaa tallille että kirjoittavat tyttöjen nimet ilm.listaan, sillä tänään en vielä uskaltanut kirjoittaa ennen kuin tarkistin kotona kalenterista ettei tule mitään päällekkyyksiä.

Kalenteria saisi kyllä tarkistella hieman useammin, sillä tänään sattumalta huomasin että Nooralla on huomenna hammaslääkäri, mutta ilmoittamani hoitoajan mukaan neitokaisen pitäisi olla samaan aikaan eskarissa. Kiva, kiva! :( Olin unohtanut hammaslääkärin kokonaan ja ilmoittanut eskariin Nooran tulevan aamulla hoitoon klo 7.45. Täytynee aamulla soittaa ja ilmoittaa Nooran tulevan hieman myöhemmin, kunhan ensin käy hamppilääkärissä. Saas nähdä onko neitillä reikiä!!! :)