Aika on taas vierähtänyt ja meikäläinen on leikkinyt multasormea.Illalla sisälle tullessa saa multaa ravistella sekä sormista että varpaiden välistä. Pihaa on yritetty saada hieman uusiin kuosiin, vaikka välillä se näyttää toivottomalta. Aluksi olen haravoinut pihan puhtaaksi syksyn lehdistä, joita kyllä pukkaa tulemaan tuulen mukana sitä mukaa lisää kun edelliset on saanut haravoitua pois,  ja sitten hieman siirrellyt kukkia pisteestä A pisteeseen B, ja kohta pitäisi niitä siirtää pisteeseen C. Erittäin mielenkiintoista. Eilen, helatorstaina siirsin yhden kappaleen viinimarjapenseita, jotta kaikki pensaat olisivat hienossa suorassa linjassa. Mika, meidän kesälomalainen tänään ihan virallisesti, ei ollut uskoa kun Ida kävi sanomassa mitä äiskä takapihalla touhuaa. Ei kuulema tarvi meidän pihalle nelipyöräisiä koneita hankkia kun on jo semmoinen kahdella jalalla seisova. :) Jyrsintä kyllä tarvittaisiin, mutta mistään ei sellaista tullu löytyvät tästä pitäjästä. Mika soitteli kaikki konevuokraamot läpi ja sama vastaus kaikilta "Ei oo".  Ei kai muu auta kun ottaa talikko ja pistolapio käteen ja kasvattaa lihasmassaa, jotta tuon pihan saa hieman tasaisemmaksi. Tänään me sitten aloimme kuskata 2. parkkipaikan sepeliä 1. parkkipaikalle. Meillä kun näitä auton pitopaikkoja löytyy kaksin kappalein, mutta toista ei paljoa käytetä. Joten minä annoin sille toiselle lähtöpassit. Puolet sepelistä saatiin kuskattua pois ja huomenna urakka jatkuu. Toiveena olisi että tuon sepelin sijasta siinä komeilisi jossain vaiheessa vihreä tuuhea nurmikko, jota pitkin olisi kiva tepastella avojaloin.

Meillä on siis virallisesti yksi kappale kesälomalaisia mökissä. Noora on seuraava, kun eskari loppuu kuun lopussa ja idalla koulu muutamaa päivää myöhemmin. Meikäläinen raataa töissä vielä juhannukseen saakka. Sitten sitä vapaata onkin tiedossa hieman pitemmäksi aikaa, kun loman pidettyä otsassani komeilee teksti "Työtön etsii töitä" Tänään mainitsinkin kuntaan soittaessani meidän alueen päivähoidon ohjaajalle, että jos on jotain tarjolla olen juhannuksen jälkeen käytettävissä. Tosin kesän aikana ei varmaan mitään ilmene koska kunta pakkolomauttaa työväkeä, mutta palataan asiaan syksyllä. Asian jonka takia kuntaan soitin oli Nooran hoitosopimuksen irtisanominen. Ajatella, minun vauva on jo seitsemän vuotta vanha eikä tarvi enää päivähoitoa missään muodossa. Riemun hetki äiskälle, kun hoitomaksuja ei tarvi enää maksella. Tätä hetkeä on odotettu, varsinkin muutama vuosi takaperin, kun maksoimme aivan HUIKEITA hoitomaksuja.

Mutta nyt minä taidan kallistaa pään tyynylle päivän aherrusten jälkeen. Aamulla pitäisi olla virkeänä viemässä Ida uimahalliin polskuttelemaan.