Arki on palannut meidänkin mökkiin. Vappuvapaa oli kyllä tarpeen, sillä huomaa että vapaan jälkeen on tässäkin tädissä ollut jonkin verran enemmän virtaa. Muutama päivä on oltu jo töissä ja huominen vielä ennen viikonloppua. Pätkäviikot kunniaan, varsinkin kun pitkä talvi on takanapäin.
Tytöt ovat olleet koulussa keskiviikosta lähtien. Maanantai olisi ollut oikeasti koulua, mutta pyysimme vapaata opettajalta, jotta pääsisimme käymään mummolassa Lapinlahdella. Minullakin kun oli maanantai vapaata ja Mikalla sattui vuoronvaihtovapaat juuri sopivasti. Harvinaista herkkua että olemme vapaalla yhtä aikaa.
Kevät oli Lapinlahdella mennyt jo paljon pitemmälle. Meillä on vielä lunta paikka paikoin ja piha vielä ihan märkänä. Hinku olisi jo rapsuttamaan pihamaata, mutta maltti on valttia. Jos nyt ottaisin haravan esille niin piha tulisi kuorittua nurmikosta kokonaan. Sekin vähänen mitä siittä on jäljellä viime kesän kuivuudelta. Veetillä on pihalla tekemistä kun uusia hajuja on ilmaantunut lumen alta. Kiertelee pihan joka nurkan läpi ja merkkailee reviiriään. Kokeili onnea jo menemällä pihlaja-aidan toiselle eli tien puolelle, mutta kokeiluksi jäi kun kiinni jäi. Pitää varmaan kierättää taas tontin rajat läpi, nyt kun liikkumavaraa on ympäri taloa lumen sulattua.
Tässäpä oli pieni ilineeraus että hengissä ollaan ja jotain luettavaa systerille Ruotsin puolelle kun sitä kaipaili. Laitan vielä kuvia Idan ja Nooran tekemisistä ensimmäisistä atc-korteista. Viime lauantaina odotellessamme lähtöä Lapinlahdelle ja Mikan heräämistä yövuoron jälkeen, istuimme tyttöjen kanssa askartelupöytäni äärelle askartelemaan.

562309.jpg562312.jpg
Ensimmäinen on Idan "Bratz" -kortti ja viereiset Nooran "Lilli" ja "Kisu" -kortit.

Itse sain tänään viimeisteltyä Iitaliinin järjestämän Värikkäät vihannekset/hedelmät -ryhmävaihdon kortit sekä Hiekkaoliivin Atc15:n kortit. Huomenna saankin vielä postiin ja jäädä odottelemaan jännänä vastapostia.