Tänä aamuna sitä sitten herättiin puhelimen herätykseen ja noustiin ylös valmiina lähtemään kohti Lapinlahtea. Tosin hieman hitaamman puoleisesti, sillä poppoo oli hieman väsynyttä myöhäisen nukkumaanmenon takia. Monen herätyksen jälkeen kaikki oli vihdoin jalkeilla. Kymmenen maissa veimme Idan ja Nooran mummolaan ja me muut, Mika, minä ja pojat lähdimme ajelemaan Itä-Suomeen. Matka meni ihan kivasti kunnes puolen välin jälkeen alkoi satamaan vettä. Sitä tulikin loppumatkan ja Iisalmen kohdalla tiet ihan lainehtivat. Hissunkissun sai ajella ettei vaan auto karkaa käsistä.
Kun sitten perille pääsimme, olivat Satu, Väkä ja Jonikin tulleet mummolaan. Mukava oli nähdä heitä viikon tauon jälkeen. Harmi vain että reissu oli erittäin pikainen, sillä olisihan heidän kanssa voinut viettää enemmänkin aikaa. Sitä kun suunnilleen kerran vuodessa nähdään. Parin tunnin pysähdyksen jälkeen lähdimme Mikan kanssa kotimatkalle. Piipahdimme ennen lähtöä syömässä ja Mian luona Lamminkäyrässä. Naureskelimme että tämä taisi olla lyhin aika mitä olemme Lapinlahdella viipyneet. Tulihan noita kilometrejä yhteensä 685 kun kahdeksan maissa illalla Mondeo kotipihalle pysähtyi. Mikan sanoja lainaten: "Mitäpä sitä muutakaan lauantai päivänä voisi tehdä?" Ja vielä sadepäivänä, tosin kotona on paistellut aurinko pitkin päivää kuulema :)

Tytöt olivat päivä aikana olleet mummon kanssa Terhin ja Akin uutta kotia siivoamassa. Sinne olisi tarkoitus huomenna meikäläisenkin suunnistaa siivousapulaiseksi. Olivat kuulema käyneet välillä kotona moikkaamassa ja ulkoiluttamassa Veetiä, joka on ollut kotona ihan yksinään päivän. Ei koiruliini tiennyt ketä tervehtii ensimmäisenä kun haimme sen mukaan ennen kuin menimme mummolaan. Hyppäsi samantien autoon kun takalunkka nousi, varmisti varmaan ettei enää jää kyydistä poissa.

Tässä sitä nyt istuskellaan kotosalla koneella saunomisen jälkeen ja mukava yllätys oli löytää viesti Esteriltä. Aamulla ilmoittauduin mukaan hänen järjestämään Erilaiseen vaihtoon, jossa tehdään 4 atc-korttia, yksi aski joka sisältää jotain kukkaista, tietenkin kun aiheena on kukka. Tuo askiaskartelu on ihan uutta minulle ja toivon mukaan olen ymmärtänyt ihan oikein idean. Eilen illalla piti heti kokeilla ja ihan kivaahan tuo oli, jotain uutta ja pientä näpertämistä. Varsinkin sadepäiville, joita on tälläkin viikolla ollut ihan riittämiin saakka.