Aurinko paistoi koko päivän, joten sisälle ei jääty maleksimaan. Tytöt ovat leikkineeet aamusta lähtien Hetan kanssa pihalla ja illemmasta Jonikin tuli vierailulle meille. Meikäläinenkin sai vihdoin ja viimein otettua pensselin käteen aloittaakseen leikkimökin maalaamisen. Marko putsaili valkoiset pinnat täällä ollessa, joten uusi maali on saatava ennen talvea. No ensin kuitenkin piti jatkaa mökin putsailemista, joka aloitin jo lauantaina, mutta silloin alkoi satelemaan kaiken kesken vettä. Pikku harjan ja kompuran avulla pääsin eroon kymmenistä ja kymmenistä hämähäkin vekeoista ja itse ötököistäkin. HYI! Välillä piti kyllä käydä puistelemassa itseäkin, kun iholla käveli välillä noita monijalkaisia otuksia. Maalaus jäi vielä hieman valkoisten kohtien osalta kesken, sillä tarvitsen hieman pienemmän pensselin jatkaakseni. Sitten olikin punaisen maalin vuoro, mutta katsotaan nyt pitääkö sääennuste paikkaansa huomisen osalta. Jos pitää niin huomenna pysytellään sisällä sateensuojassa.

Aamulla kävimme Nooran ja Veetin kanssa viemässä kaupalle lähteviä kirjeitä. Huomenna tai ylihuomenna pitäisi Pirjon saada Erilaisen vaihdon kortit ja aski, Iituliinin Nainen-swapin korttini sekä Paulan taustapaperivaihdon paperit.satuin viime tingassa huomaamaan Hiekkaoliivin sivuilla taustapaperivaihdon ilmoituksen ja tietty minä siihen osallistuin. Nyt pitäisi kattella mitä seuraavaksi voisi tehdä, jos se meinaa vettä alkaa satelemaan.

Viime viikolla tein äidilleni nimipäiväkortiksi atc-kortin, mutta tosin kaksiosaisen, vai miksi niitä nyt sanotaan. Sisäpuolelle laitoin onnittelurunon. Siinä samalla tehdessäni ajattelin että tämä voisi olla eräänlainen versio atc-kortista, joita voisi vaihdella tai tehdä ihan swapinkin. Eli kortin etupuoli tehtäisiin niin kuin atc ja sisäpuolelle laitettaisiin runo. Joidenkin kohdalla tässä voisi yhdistyä kaksi harrastusta, eli atc ja runoilu. En vaan tiedä voisiko korttia edes atc-nimellä kutsua, koska niissä on ihan omat mitat koon suhteen. Jos jotakin kiinnostaa tälläinen homma niin pistä viestiä. Tässä kuitenkin kuva tuosta äitini onnittelukortista...

761953.jpg761954.jpg