Nyt sitä ollaan sitten virallisesti työtön. Aamulla kävin työkkärissä ja ajattelin että sieltä heti tarjotaan useampaa työtarjousta näin perjantai 13. päivän kunniaksi, mutta toisin kävi. Työntekijä ilmoitti ettei minun työalallani ole tarjontaa tällä hetkellä ollenkaan. Kumpi noista nyt sitten on epäonnea näin epäonnenpäivänä.  Se että olisi tarjottu töitä vai ettei töitä ole ollenkaan tarjolla. Mutta alkuinfoon sain kutsun ensi kuuksi. Rohkaisun sanana työntekijä tuumasi että noin nuorelle ja töitä tehneelle löytyy varmaan nopeasti töitä, joten kaavailtavissa olisi hänen mukaan että työttömyysaikani jäisi lyhyeen. Sitä kun ei tiedä, mennään nyt päivä kerrallaan.

Tänään tuo huono onni ei kyllä vaikuttanut mitenkään vaikka myönettäköön että hieman taikauskoinen olenkin. Päivä on ollut aurinkoinen joka nostatti hieman porukan mielialaa. Marko alkoi heti aamupäivästä jatkamaan pakerrustaan leikkimökin parissa. Viime kesänä jo aloitti vanhan maalin poistamista ja kun homma jäi kesken, hää päättii nyt sitten jatkaa. Hyvien ilmojen salliessa remontti reiska onkin ollut leikkimökissä. Ida ja markus ovat pelailleet mitä milloinkin. Suosituin peli taisi olla Markuksen kännykkäpeli, jota vuoron perään pelasivat. Noora on viettänyt päivän mummolassa Jonin seurassa. Kävi vain välillä hakemassa uimapuvun kun mummi käytti uimassa. Jonin kanssa pääsivät myöhemmin uudestaan uimaan kun meidänkin poppoo halusi pulikoimaan. Tosin uiminen taisi jäädä paitsiolle kun uimarin innostuivat kaikki kaivelemaan hiekkakuoppia rantaan.

734297.jpg

Iltasella alkoi pikku hiljaa mielialat olla haikeita kun kaikki olivat tietosia huomisesta Lapinlahden reissusta. Tytöt eivät millään meinanneet lähteä nukkumaan, vaan halusivat pelata aina vain uudelleen ja uudelleen korttipeliä poikien kanssa.  Täytyy kyllä myöntää että haikea mieli on itselläkin ja tiukka paikka varmaan huomenna kun tietää että vuoden päästä nähdään seuraavan kerran. Huomenna me nimittäin lähdetään Mikan kanssa päiväseltään käymään Lapinlahdella viemässä pojat. Ida ja Noora jäävät mummolaan päiväksi leikkimään Jonin kanssa. Suunnittelimme kyllä alunperin yhden yön reissua koko poppoolle, mutta majapaikat Lapinlahdella ovat tällä hetkellä hieman tiukoilla. Miialle kiitos kun olisi kyllä meidät majoittanut vaikka hänellä olikin jo entuudestaan vieraita. Mutta me päätettiin vain käydä kääntymässä päiväseltään. Aamulla lähdetään ja illalla köllähdetään omaan punkkaan nukkumaan.
Taitaa olla aika lähteä nytkin nukkumaan tuohon omaan punkkaan sillä aamulla on aikanen herätys. Lopuksi laitan kuitenkin näytille Markon ottaman kuvan meidän karvaturrista...

734296.jpg