Loma on nyt lusittu ja arjen aherrus alkanut. No onneksi tuo pääsiäinen jo kolkuttaa melkein jo ovella, joten lomaa on tiedossa lähitulevaisuudessakin. Kotia tulimme Ruotsin-reissulta lauantaina illasta. Aamusella lähdimme ajelemaan Enköpingistä kotia päin ja pienestä huolimattomuudesta jouduimme kärsimään heti alkutaipaleella. Ajelimme huti tiehaarasta josta meidän olisi pitänyt kääntyä ja hurruutimme melkein Tukholmaan saakka. No viimeistään siinä vaiheessa kun kaistoja olisi alkanut menemään yhteen suuntaan useampi olisi joku alkanut korvien välissä koputtelemaan.

Pienestä harja-ajosta huolimatta matka meni ihan hyvin, vaikka Ruotsin tielaitokselle (vai mikä se siellä onkaan..) voisin antaa pientä palautetta teiden kunnossa pidosta. Jokainen aura joka nähtiin liikenteessä suuntasi kohti etelää ja pohjoseen menevien tiellä oli ummessa lumesta ja loskasta. Yhden auton mentävä ura keskellä tietä ja kyseessä on sentään yksi Ruotsin pääväylistä. Pohjesemmaksi tultua tietkin hieman paranivat ja turvallisesti pääsimme kotia, missä meitä odotteli mummilla hoidossa ollut Veeti. Ei meinannut koiruliini tietää miten päin olisi kun ovelta näki ketä tuli kotia. Illan seuraili ja kuljeskeli perässä, varmaankin varmistellen ettei jää pois kyydistä enää. :)

1364443.jpg
Koulu tuntumaa jo Enköpingissä, kun vierailimme Jonin koulussa.
Tyttöjen ilmeet kertovat jo paljon :)

Tänään on sitten uusi viikko alkanut ja täytynee myöntää että hieman pää on ollut pyöryksissä töissä. Tytöillä oli koulupäivä mennyt ihan kivasti, varmaankin kun näkivät kavereita viikon tauon jälkeen. Eipä nuo kauan kotonakaan viihtyneet kun neljän jälkeen tulin kotosalle. Toinen lähti kerhoilemaan ja toinen kaverin luo. Kaksistaan saimme Veetin kanssa olla, kun Mikakin on iltavuorossa. Eipä siinä mitään, saimmepa käydä lenkillä ja samalla kerätä pajunoksia jo sunnuntaita varten.

Nyt kun kaikki arkihommelit on tehty olen minäkin kerennyt istahtaa ja väkertää noita inchie-kortteja Hiekkaoliivin vaihtoon. Pitkästä aikaa ilmoittauduin vaihtoon mukaan ja mukavaahan tuo näpertely oli. Täytynee alkaa surffailemaan ja etsimään uutta haastetta. Mielikin lepää työpäivän päätteeksi kun ihan omissa aatoksissa noita kortteja tehtailee. :)