Syksy on jo pitkällä, ainakin kun ulos katselee. Muutaman päivän on tuuleskellut niin että pihapuistakin on lehdet lähteneet. Harmi vain että vettäkin on sadellut ettei pihaa ole päässyt haravoimaan. Mutta eipä tuo ole meitä hirmuisesti haitannut, sillä sisällä on ollut paljon muutakin tekemistä. Tai oikeastaan seurailemista, sillä huusholliimme on muuttanut uusi asukas.

1941063.jpg

Tämä neitikisu, Lillan, muutti pienen mutkan kautta meille viikko sitten ja on kyllä tuonut vipinää taloomme. Veetikin on ollut reippaampi kun aikaisemmin. Ehkä se menee vielä uuden asukkaan ihmettelyn piikkiin. Hyvin ovat kisu ja koira tulleet toimeen. Tosin Veeti on välillä pää pyörällään kun leikkikaveri vilahtelee edestakaisin. Samalta ruokakupiltakin on jo syöty ja vesikuppikin on yhteinen.

1941066.jpg

Eräänä iltana kisu päätti nälissään ettei koirakaan saa iltapalaa jollei hänkään.

1941068.jpg

Muuten meidän mökkiin ei kuulu kummempaa. Tytöt käyvät koulua, minä ja Mika töissä. Minulla tosin vaihtui syksyn myötä työpaikka.. palasin entiseen työpaikaan takaisin eli Keminmaan seurakuntaan päiväkerhotädiksi. Paikan vaihdoksen myötä elämäkin hieman helpottui, mutta opettavaisena kokemuksena pidän edellistä työpaikkaa. Helpotusta ja vähemmän stressiä tosin hieman kaipasinkin tulevaisuutta ajatellen, sillä kisun lisäksi meidän taloon on tulossa tammi-helmikuun vaihteessa uusi asukas. Sitä tässä odotellaan mahan pyöristyessä. Kai noita vauvakuulumisia on tännekin kirjoiteltava, kun systeri Ruotsista niitä kovasti kaipailee. Hyvin ainakin tällä hetkellä menee, puntarikin sen kertoo.