kyseli lääkäri tänään äitipolilla kun kävi ilmi että edellisestä synnytyksestä on jo kahdeksan vuotta aikaa. Sitäkö se merkitsee tai on ensivaikutelma, jos synnytysten välissä on useampi vuosi? No, meillä se ei pidä paikkaansa ollenkaan. Samat tekijät ovat tämän raskauden takana niin kuin kahden edellisenkin.

Tänään oli tosiaan äitipolilla käynti ja venyi pitkäksi kun lääkärillä sattui olemaan piiiiitkä kokous. No mikä siinä, eipä meikäläisellä ole muuta kuin aikaa. Kotonakaan kun ei ollut ketään muita odottelemassa kuin kaksi karvakuonoa.

Kaikki tuntui olevan maha-asukilla ja äiskällä hyvin, mitä nyt painoarvio huiteli jo yli tyttöjen syntymäpainon, eli saattaapi olla että kookas kaveri on syntymässä. Yli lasketunajan ei lääkäri suositellut päästää raskautta, vaan ajoissa tulisi käynnistää jos ei meinaa asukki omasta tahdosta syntyä. Vanhimmainen meillä kun on mennyt sen kaksi viikkoa yli lasketun, nuorimmainen (vielä tällä hetkellä) on taas syntynyt päivää ennen laskettua. No kattellaan päivä kerrallaan mihin päin tämä tästä edistyy.