Viikonloppu alkaa olla loppusuoralla... kotosalla ollaan oltu vaikka pääsiäisenä suunniteltiin mökille lähteä tänä viikonloppuna. Mökkitie alkaa olla niin soseena ettei autolla pysty ajamaan. On tuota hommia kotonakin piisannut. Olen nimittäin jälleen aloittanut vuosittaisen kevätsiivouksen takahuoneesta, jota pidämme varastona. Kaatopaikkakuormakin odottelee pihalla kärryssä. Ensi viikolla pitäisi käydä tyhjentämässä kun Mikakin on vapaalla. Pitkään eteiseen, joka ei ole lämmityksessä sain itselleni työskentelypöydän, missä voin sitten lämpiminä päivinä häärätä kaikenlaista. Kaiken tämän olen pystynyt tekemään kun Mika on ollut pojan kanssa. Kevätsiivousta sisällä, kuten kaappien läpikäyntiä voin jatkaa sitten viikollakin kun olen yksin pojan kanssa kotona.

1240155669_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jostakin luin että kevään myötä tekee mieli saada ympärilleen järjestystä ja uusia värejä. Meillä tuo uusi väri on valkoinen. Sitä on alkanut pikkuhiljaa ilmestyä joka puolelle. Ompelusta innostuneena kokeilin viikolla ommella eteisen koreihin vuoria. Pääsiäisenä maalailin eteisen puisen naulakon valkoiseksi. Saa nähdä mitä kaikkea sitä vielä suti maalaa valkoiseksi?

1240155656_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ommellessa minulla oli kaveri apurina, joka tassulla nypläsi pyörivää lankarullaa.

Kevään tullessa haluaa itsekin hieman piristystä. Ida kävi ensimmäisenä meistä naisväestä perjantaina leikkauttaan hiuksiaan. Kyseessä oli pieni hätätapaus, sillä torstaina neiti tuli itku silmässä kotia koulusta ottatukka lyhyenä. Koulukaveri oli vahingossa söhässy liimaa hiukseen ja kouluavustajan opastamana neidit olivat itse leikanneet liimahiukset. No onneksi ei kuitenkaan hirmuisesti, mutta neitiä asia vaivasi, joten soitimme heti ajan leikkuuseen. Tässä Idan uusi kevät luukki...

1240155628_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siskoni toiveesta laitoin uusia kuvia poitsustakin sivuille, joita voi katsoa reunassa olevasta Uffe -linkistä.

Kävijälaskurin laitoin pitkästä aikaa. Kiva nähdä käykö sivuillani ketään ja yllätykseksi huomasin että blogissani käy vierailijoita. Jättäkäähän kommenttejakin ja piristäkää päivääni. Kiitos niille jotka ovat pikku kommentteja kirjoitelleet :)