Yö meni hyvin, mitä nyt Veeti kävi mummoa herättelemässä pissahädän sattuessa. Tosin äiskä joutui lähtemään tukka silmissä ja silmät ristissä. Hyvä ettei portaissa kompuroitu. Veetikin oppi eilen jo hyvin menemään portaissa, vaikka aluksi epäröi hieman.
    Tänään kävimme Pajujärvellä Jussin luona vierailulla koko poppoo. Veeti oli innoissaan kun sai juosta vapaana. Mummon luona kun pitää olla hihnan päässä ulkona. Pajujärvellä tulikin vastaan ihminen, jonka luokse Veetiskä ei heti suorilta mennyt, vaan väisteli aluksi. Jussin tultua pihamaalle Veeti haisteli ja peruuttu kauemmas. En tiedä mikä aiheutti tämän, ehkä möreä ääni? Mutta hyvät houkuttimet Jussilla oli kun sisälle mentiin ja paistinpannulta löytyi pihviä. Sen jälkeen Jussi ja Veeti olivat ylimmät ystävykset ja kulkivat rinnatusten. Pois lähtiessä piti koira houkutella autoon, vaikka normaalisti oven auetessa Veeti on ensimmäisenä autoon menossa.
    Mummola oli tänään jo hieman tutumpi paikka, Veetikään ei enää vaivautunut joka kolahduksella nostamaan päätä. Ja onneksi uskaltautui menemään yksinäänkin parvekkeelle viileälle lattialle nukkumaan, hyttysovesta huolimatta. Eilen meni vähän aikaa ennen kuin olivat sujut tuon uuden tuttavuuden kanssa, joka oli aina vastassa kun ovesta meni.