Kesä alkaa näemmä olla loppusuoralla kun minäkin innostun istumaan koneella. Kesän aikana ei ole hirmuisesti innostanut istua sisällä naputtelemassa näppäimiä eikä paljoa ole ollut aikaakaan. Juho on kasvanut sen verran isoksi jo että hänen kanssaa saa leikkiä lattian rajassa enemmän ja pitää silmällä kun pyörii ympäriinsä. Milloin on käsi sohvan alla jumissa, videoita tutkimassa tai olohuoneen pöydän alla jumissa. Pöytä tosin ensimmäisen jumituksen jälkeen nostettiin pois :) Päikkäreiden aikana äiskä sitten heiluu hiki hatussa ympäriinsä ja yrittää saada jotain aikaseksi. Tytöistä on kyllä ollut loman aikana todella paljon apua pikkuveljen hoitamisessa. Ida varsinkin touhuaa Juhon kanssa ja kun sisko ilmestyy jostain nurkan takaa vaikka ohi kävelläkseen, voi kuinka pikkuveljellä ilme kirkastuu samantien. Mihin minä joudunkaan kun tytöt lähtevät kouluun ("huokaus")

1249383798_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viime viikolla tuli Juholle kuusi kuukautta täyteen ja käytiin päivälleen 6 kk-neuvolassakin. Hurmuri pojaksi terveydenhoitaja poikaa kutsui kun hymyili koko ajan. Pullaposkista päätellen hoitaja tuumasi että poika on tosiaan ollut ruoka-aikana kotona, mutta kulkee kasvukäyrien mukaan kuitenkin kultaista keskitietä. Painoa oli 9200g ja pituutta 69cm. Korvatkin olivat puhtaan kun kehoituksestani niitä kurkittiin. Juho kun niitä innokkaasti rappailee ja on raapinut ihan verillekin saakka. Epäilin että siellä voisi olla jotain joka kutittaa, mutta taitaa olla pojan oma tapa nukuttaa itseään. Hankaa nimittäin niitä yleensä nukahtaessaan.

Huomenna meillä on ensimmäinen hammashoitolassa vierailu ja onhan meillä jotain näytettävääkin. Kun 6 kuukautta tuli täyteen ensimmäinen hammas puhkesi. Onneksi ei ollut kuumetta, ei kiukkua, jäbä vain hymyili. Päivälleen kun viisi kuukautta tuli täyteen Juho pyörähti ensimmäisen kerran mahalleen. Nyt kuukautta myöhemmin päivälleen puhkesi ensimmäinen hammas. Mitähän sitten 7 kuukautta täyttyessä tapahtuu kehityksessä... ryömii, konttaa??? Se jää nähtäväksi.

Nyt alkaa kaveri lattian rajasta huutelemaan maitopullon perään ja hankaa korvaa, joten on päikkäreiden aika.