Joo eipä ole kerennyt tai oikeastaan jaksanut kirjuutella kuulumisista. No jos olen rehellinen niin illat ovat menneet telkkarin äärellä... olemme Mikan kanssa jumahtaneet kiinni Suomen BB:hen. Jippii!!! Nytkin se tuolla taka-alalla on meneillään, mutta yritän keskittyä tämän kirjoittamiseen :)
No niin viikko on jo puolessa ja meikäläinen alkaa olla "pikku" hiljaa hermona launtaina olevasta koiranäyttelystä. Ohjelmaa launtaille on buukannut lisääkin, ja jos kaikki saadaan toteutettua niin siitä kuuluu suuri KIITOS mummille ja ukille. Nimittäin kyseisenä päivänä on Idan vesiralli aamusta ja iltapäivällä tytöille sattui tulemaan kummallekin synttärikutsutkin. Mikakin sattuu vielä tekemään aamu- ja iltavuoron putkeen eli tuplavuoroa pukkaa päälle.
Vettä on sadellut tähän mennessä koko viikon. Välillä tullut reippaamin ja välillä tihkunut, eli märkää on ollut koko ajan ulkosalla ja sehän on tiennyt lisää koiran puhtaanapito hommia. Terassilla onkin pyyhe ollut koko ajan valmiina :) Ja koiran omistajan ilonahan on että oli keli mikä tahansa lenkille on lähdettävä. Parina iltana ollaan Mikan kanssa kastuttu kivasti lenkin aikana, mutta on ollut menossa vauhtiakin kun haluaa äkkiä sisälle kuiviin oloihin.
Päivät ovat siis mennet enimmältään sisällä oleskeluun. Tytöt ovat hieman virtaa täynnä olleet, joten kiukutteluakin on ilmennyt. Tänään illasta tekivät oman lautapelin, jota pelasivat keittiössä pöydän äärellä ja hauskaa tuntui olevan. Eilen Nooralla kävi kaverikin leikkimässä. Ja parina iltana kohokohtana on ollut talon ympärijuoksu vesisateessa. Luultavastikin tytöt ovat kaivanneet ennen nukkumaan menoa pientä raitista ulkoilta hyppelyä.
Meidän isukkikin viettää tänään 1-vuotia synttäripäivää, tosin +30, joten toivottakaamme sankarille vielä..

208570.jpg
 PALJON ONNEA !!!