Viikonloppu alkaa olla lopuillaan ja huomenna olisi taas alkamassa uusi työviikko. Päiväkerhot loppuivat tällä viikolla, joten kevätjuhat olisivat tiedossa alkavalla viikolla. Pari ensi päivää olisi aikaa siivoilla ja järjestellä keskiviikon ja torstain juhlia. Perjantaina olisi perhekerhojen retkipäivä Ranuan eläinpuistoon. Toivottavasti olisi hyvä ilma eikä satelisi vettä.
Kotona pitäisi jatkaa myös pihatöitä. Tänään saimme ukilta pakua ja kärryä lainaan, joten 2. parkkipaikan sepeli on saanut kyytiä. Muutama kuorma ollaan sitä viety tänään Torrontielle parkkipaikalle. Kunhan saadaan kaikki sepeli vietyä, pitäisi käydä tasoittelemassakin kippaamamme kasat. Sen jälkeen alkaakin mullan kärrääminen, kunhan ensin sitä yhden lavallisen verran ensin pihaan tilataan. Toivottavasti tänä kesänä jo tuossa vihertäisi jonkunlainen nurmikko.
Eilen pidimme vesisateesta johtuen sisäpäivää. Ajattelin että jos pihalle ei pääse työskentelemään, niin kyllä sitä hommaa löytyy sisältäkin. Niinpä aloitin joka vuotisen kaappien siivouksen. Puolet keittiön kaapeista sain käytyä läpi ja pari pussia tavaraa lähti roskiin. Kaikkea sitä ihminen vuoden aikana keräilee kun ajattelee että ehkä tätä tarvisin joskus, mutta sinne hyllylle se yleensä jää. Kunnes sitten tulee tuomionpäivä ja roskis kutsuu.
Ida on sairastellut flunssaa ja yskää koko viikonlopun ajan ja näillä näkymin jää huomennakin kotosalle Mikan kanssa. Noora on päässyt pelkällä nuhanenällä, joten huomenna lähtee eskariin. Tänään Noora kävi ratsastustunnilla yksin kun Ida jäi kotia parantelemaan itseään. Noora oli hyvin iloinen kun sai ratsastaa ilman taluttajaa ja hyvin neiti Unelma-ponia ohjasikin. Essi-opekin kehui neitiä. Kovasti Noora odottelee Muksukurssia, johon Terhi oli synttärilahjaksi neidin ilmoittanut. Kurssi kestää pari päivää ja siellä hoidetaan heppoja / poneja ja käydään myös tietty ratsastamassa. Mutta sitä odotellessa lähdemme nyt saunomaan.