Vettä on ropissut useamman päivän ajan, poikkeuksena eilinen päivä, jolloin saimme hieman nauttia aurinkon lämmöstä. Toisaalta ei saisi valittaa sateesta kun tuo uusi kasvava nurmikkoalue pihallamme tarvii vettä, mutta päivä kaks olisi ihan siedettävä määrä, kunhan ei nyt ihan viikko tolkulla satelisi. Kosteaa on sekä ulkona että sisällä, eikä pyykitkään meinaa kuivua, vaikka roikkuvat useamman päivän telineessä. Sadesäästä johtuen meidänkin mökkiin on ilmestynyt useampi kakkapöksy, mutta onneksi vain nimellisesti ja onneksi tuo ei kasvata pyykkimäärää, joka on jo välillä valtava huonosta kuivumistilanteesta johtuen. Tämän kesän hittipeli on korttipeli "Kakkahousu" monineen versioineen. Sama peli jota meikäläinenkin on pelannut penskana mummolassa, mutta muistaakseni silllä oli joki toinen nimi.

Pelaajia meillä kotiväen lisäksi kaksi lisää, sillä tyttöjen serkkupojat Marko ja Markus ovat meillä kyläilemässä. Viime lauantaina meillä keiteltiin hieman normaalia määrää enemmän kahvia aamusella kun oven takana koputteli vieraita Ruotsin maalta. Satu, Väkä ja pojat olivat lähteneet kesälomalle Lapinlahdelle kiertäen täältä pohjosen kautta. Satu, Väkä ja Joni vierailivat meillä maanantaihin saakka kunnes jatkoivat matkaa Lapinlahdelle. Pojat jäivät meille siihen saakka kunnes me viemme heidät Lapinlahdelle. Harmi vain että poikien vierailun aikana ilmat ovat olleet tälläiset erittäin runsas vetiset ja että Mikan työajat ovat mitä ovat. Niissä ei täysjärkinen enää pysy perässä. Mika ei käy kun kotona nukkumassa ja lähtee takaisin kohti Outokumpua joka on tällä hetkellä todella outo. Mika itsekin harmitteli että työajat ovat tälläiset juuri nyt kun pojatovat meillä. Olisi halunut hääkin viettää aikaa Markon ja Markuksen kanssa hieman enemmän. Minusta pojat saavat varmaan sellaisen annoksen että eivät varmaan ensi kesänä halua tulla lähellekkään minua :)

Harmi myös että meidän kamera sanoi työsopimuksensa irti, joten kuvia lomalaisista ei saada. Työsopimuksesta tuli mieleen että kohta puolin päättyy minunkin sopimus seurakunnan kanssa, eli viimeisiä minuutteja vietetään virallista kesälomaa. Huomenna olisi käytävä ilmoittautumassa työttömäksi työnhakijaksi. Saa nähdä kuin huomenna käy, kun sattuu olemaan vieläpä perjantai ja 13. päivä :(