Kun aurinko paistaa näin kevättalvesta pyörii mielessä vain yksi sana... MÖKKI.  Pääsiäisenä alkoi sen verran mökittämään että pakkasimme kimpsut ja kampsut autoon ja suuntasimme Mellakoskelle. Mummi oli edellisenä päivänä jo mennyt edeltä siivoilemaan ja lämmittämään, jotta Juhollekaan ei tule vilua. Ja suunnitelmaan kuului että tytöt jäävät mummin kaveriksi viettämään pääsiäistä mökille. Ei tarvinut kahta kertaa kysyä jäävätkö yöksi. :) Minua ja Mikaakin alkoi himottaa jäädä yöksi mökille, mutta päätimme kuitenkin lähteä kotia Juhon kanssa. Niinpä siis vietimme kolmisin pääsiäistä kotosalla.

1239823333_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pääsiäinen on kuitenkin nyt takana ja kevättä odotellaan. Illat ovat sen verran valoisia että tyttöjä saa patistaa välillä nukkumaan jotta jaksavat seuraavana päivänä nousta aamuvarhain kouluun. Juhoa valoisuus ei haittaa, jäbä laittaa kellotarkkana ilta-yhdeksältä nukkumaan ja heräilee kuuden maissa aamulla syömään. Äiskä saa nukkua hyvät unoset, kunhan illalla malttaa laittaa nukkumaan, eikä kuku täällä koneella (niin kuin juuri nyt) puolille yötä :)

Mika on tällä viikolla iltavuorossa ja tänään teki vielä tuplavuoron. Eilinen päivä menikin kokkaillessa, kun valmistelin useamman ruuan, jotta Mika sai tänään evästä kunnolla mukaan. Pelkillä leivillä kun ei jaksa olla töissä aamusta iltaan saakka. tyttöjen ja Mikan ahertaessa koulussa ja töissä, minä yritän olla reippaana täällä kotosalla.

Tänään yllätin itsenikin, kun ilman ohjeita tai äitin opastusta tein Idalle jumppakassin, jota tyttärellä ei ollut. Minä ja ompelukone ei olla koskaan oltu hyviä ystäviä, johtunee siittä että minulla on ns. peukalo keskellä kämmentä kun on kyse ompelemisesta. Tänään kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja päätin kokeilla. Kangaskin löytyi ihan kotosalta, sillä vanhat verhot odottelivat uutta käyttötarkoitusta. Kangas oli vankkaa, joten sopi hyvin kassikankaaksi. Tiedä vaikka tästä innostuisi muutakin hurauttelemaan...

1239823348_img-d41d8cd98f00b204e9800998e