Tänään sitten pääsivät tytöt käymään Suomen tivolissa, joka on ollut jo pari päivää Kemissä. Noora meinasi jättää Lapinlahden reissun väliin, koska luuli ettei pääse tivoliin reissun takia. Tätä hetkeä on odotettu ja siitä on kyselty koko päivä. "Koska mennään... koska isi tulee töistä... mennäänkö me tänään...?"
Aamulla oli ihan erillaista herätä kun talossa oli enemmänkin porukkaa kuin edellisenä aamuna. Telkkari oli heti päällä olohuoneessa, olihan sunnuntai aamu ja Winx -päivä. Aamupäivästä pyöräilimme tyttöjen kanssa mummolassa moikkaamassa ukkia. Ukki joutui heti pyörien huoltotöihin.. nosti jokaiselta hieman ohjaustankoa. Nooralla ja Idalla oli kesäteatteri Torrontien keittiössä. Tosin yleisön odotellessa esityksen alkua, tekijät  miettivät vielä sohvan takana mitä esittävät. Loppujen lopuksi esitys alkoi ja hyvin meni.

125386.jpg
Idan ja Nooran Kesäteatteri

Ja kahden jälkeen kun isi saapui töistä lähdimme tivoliin. Tosin tyttöjen kitinän ja kähinän takia tivoli-reissu meinasi jäädä odottelemaan huomista päivää. Ns kauppareissulle lähtiessä ajoimmekin Kemiin ja Suomen tivoliin. Ensimmäisenä menimme tyttöjen kanssa Sombrero hattuihin, joka tosin oli vikatikka ainakin äiskän mahalta jos kysytään. Onneksi tytöt ovat sen ikäisiä ja pituisia, että pääsevät kahdestaan kaikkiin laitteisiin. Tosin eivät itse halunneet muutamiin isompiin laitteisiin eikä iskä ja äiskä olisi päästänytkään. Ennen kotia lähtöä ongittiin ja vedettiin naruista sekä mikä ihananta syötiin HATTARAT.