pidettiin laskiaissunnuntaina ja poika sai nimekseen Juho Erik Waltteri. Odotusaikana kun nimiä mietittiin ei pojan kohdalla mennyt kauan, sillä nimi oli jo valmiina Nooran odotusajalta. Silloin jo mietittiin Juho Waltteria, mutta lisäsimme toiseksi vielä isukin kakkosnimen. Ilman mitään suunnittelua meidän jokaisen toinen nimi alkaa E-kirjaimella, jonka huomasin joskus aikoja sitten kirjoitellessani nimiä suttupaperille. Eihän tuota hyvin alkanutta rimpsua voi nytkään katkaista, joten E-kirjain sai jatkoa. Ja mikä sen parempi kuin isukilta peritty :) Ja kun pojalta joskus kysytään nimeä sen kuuluu näin... Uho Eelik Altteli

Ja kun anopin kanssa juttelin niin selvisi että hänen mummon ja papan nimet oli Ida ja Juho, joten saivat lapset isoisovanhempiensa nimet.

Pari viikkoa on ollut sellaista hulinata ettei ole jaksanut / kerennyt istahtaa koneelle. Ristiäisten jälkeinen viikko meni Ruotsista tulleiden hiihtolomalaisten / ristiäisvieraiden kanssa ja tämä viikko ollaan itse oltu reissussa, josta lisään myöhemmin.

Kiitos kaikille vieraille ja onnittelijoille. Terkkuja myös Jenna, Marko ja Pia -kummeille :)