Ensimmäinen päivä ihan omalla porukalla ja outoa on. Sitä kun kerkesi tottumaan että talossa kuului hieman enemmän ääntä kun pojat olivat. Aamulla noustiin hyvin levänneenä eilisen ajomatkan jälkeen. Pyykkikone lähti laulamaan heti aamusta ja on jatkanut lauluaan läpi päivän. Onneksi tänään paistoi aurinko ja oli pieni tuulen virekin, joten lakanat kuivuivat hyvin ulkosalla. Samalla kun pyykkikone hurisi pesuhuoneessa hääräsin minä ympäri taloa laitellen paikkoja ns. arkikuntoon
Aamupäivästä seikkailin tietokoneella ja kokeilin saisinko toimimaan tuon sivulla olevan cboxin. Pienen mietiskelyn jälkeen onnisti :) Minä kun en ole mikään tietokone-expertti, vaati tämmöiset hieman ylimääräistä miettimistä. Vaikka nokan edessä olisi selvät ohjeet. Näyttää boxi toimivan kun iloisena yllätyksenä sieltä löytyi päivällä jo ensimmäinen viesti Raijalta.
Päivällä olimme Idan ja Nooran kanssa siivoamassa apuna Terhin ja Akin uutta kotia. Kyllä heillä on nyt tilaa kaksistaan. Varokaa vaan että ette hukkaa toisianne taloon :) Siivoilin takkahuoneen katosta lattiaan saakka ja toivottavasti jälki on tyydyttävää. Tytöt hääräsivät piharakennuksissa ja välillä auttelivat sisällä.
Iltasella päätin kokeilla ensimmäisen kerran uutta paperileikkuria ja tyytyväinen olen ostokseen. Hyvin sai leikattua korttipohjia, joten enää ei tarvi turvautua saksiin ja tärisevään käteen. Innostuin myös samalla tekemään Esterin Erilaisen vaihdon atc-kortteja, joten kerrankin olen ajoissa eikä homma jää viime tinkaan.