Tänään on ollut ns. luppopäivä. Meikäläinen kylläkin aloitti päivän jo aamu neljältä, tai yötä tuo taitaa vielä olla. Ei vaan unta tullut, niin kuin edellisenäkään yönä. Silloin tosin Ida tuli herättämään kertoakseen että hänen huoneen seinältä oli tippunut lattialle taulu. Onneksi ei ollut tyttären sängyn päällä oleva taulu, sillä tippunut taulu vaihtokehys. Eli taustalevyä vasten on pelkkä lasi. Kestävä oli lasi ollut kun pieni pala kulmasta oli irronnut vain ja se kyseinen pala oli pystyssä laminaatissa. Onni onnettomuudessa.
Mitä sitä sitten neljän aikaan yöllä voi tehdä niin ettei herätä muita mökin asukkaita. Tietty atc-korttien askartelua. Joitain tuli tehtyä, kuvat laitan myöhemmin. Pääsin kokeilemaan eilen Paperikierteestä tulleita papareita.
Eilen olikin iloinen yllätys postilaatikolla. Sieltä löytyi tilaukseni Paperikierteestä ja Finstamperilta sekä Pirjon Erilaisen vaihdon kirje. Jonkun verran alkoi nolottaa kun aukaisin Pirjon kirjeen. Sieltä löytyi vaikka minkälaista ihanaa pienissä pussukoissa ja sitten muistin oman kirjeeni jonka lähetin. Olinkohan ymmärtänyt väärin mitä tarkoitettiin vaihdossa pikku tavaroilla. Nimittäin itse lähetin vaihdossa pikku tavaroita ainoastaan askin verran, jonka koristelin. Näin minä ymmärsin kun luin ohjeita. Tässä kuitenkin kuva Pirjon lähettämistä ihanuuksista...

767213.jpg

767607.jpg

767605.jpg


. Eikä tuo postilaatikko ollut tänäänkään tyhjänä, sillä posteljooni oli tiputtanut sinne kirjeen Baulalta, joka oli vaihtarini Hiekkaoliivin taustapaperivaihdossa. Tässä Baulan kirjeen sisältöä...

767215.jpg

Kiitos Pirjolle ja Baulalle näistä kirjeistä :) Kiva oli tehdä kanssanne vaihtoja.

Jos minä olen saanut yllätyksiä postilaatikkoon niin tänään oli aika tyttöjen kanssa saada ylläri. Joni lähti mukaan ja olikin ensimmäinen joka hoksasi mikä oli päämäärämme kun hurautimme autolla Kemiin. Alkukesästä jo olimme puhuneet Liikennepuistossa käymisestä. Tänään kun kerkesin aamulla jo tehdä kotihommia niin että aikaa oli, päätin yllättää muksut. Kemin kaupungin nuorisotyö on pitänyt koko kesän ajan Liikennepuistoa joka tukee vanhempia lasten liikennekasvatuksessa. Puistossa lapset saavat ajella polkuautoilla teitä pitkin, kunhan ensin istuvat autokoulun teoriatunneilla ja suorittavat inssiajon. Kaikki tuo kesti yhteensä noin 10-15 minsaa, joten ei kovin vaikeaa. Kuitenkin hyvin tärkeitä asioita kun liikenteessä liikkuu. Nooraa huoletti aluksi että hän ei osaa vielä lukea, mutta sillä taidolla ei ollut nyt tarvettakaan. Yhden liikennemerkin neiti tunnisti, sillä siihen on koulumatkaa opetellessa tutustuttu. Tämän päivän jälkeen on monia muitakin merkkejä tullut tutuksi. Välillä kävimme Hesellä syömässä, jotta jaksavat taas polkea autoilla. Huomenna jos on hyvä ilma aijoimme suunnistaa uudestaan puistoon ja sillä kertaa otamme eväät mukaan. Toivotaan hyvää ilmaa.

Sain tänään hieman päivitettyä kuvia, joten tuossa reunassa on linkki Suomen tivoli 2007-sivulle sekä laitoin ihan oman sivun Vaihtovapaille atc:lle.