Pientä paussia tuli tässä päivityksessä pidettyä kun isäntä pisti tietokoneen uusiin puihin. Tänään on sitten saanut ladattua kaikki ohjelmat takaisin, joten niinpä pääsin minäkin lukemaan muiden kuulumisia.
Meidän mökin kuulumisiin kuuluu leipominen, sillä Nooran synttärit ovat lähestymässä. Huomenna pitää käydä vielä viimeisiä ostoksia tekemässä ennen lauantain juhlia. Meidän neiti kun ilmoitti että ei halua kakkua tarjoiltavaksi, joten kaikkea muuta on sitten keksitty herkkupöytään.

Postikin on kulkenut ja mukava on ollut löytää laskujen seasta jotain piristävää postia. Osallistuin taannoin Hiekkaoliivin Atc15 vaihtoon, jonka aiheena oli tanssi (x2) ja vapaa-aiheinen kortti. Tässä ovat minun korttini jotka lähetin vaihtoystävälleni Tuulalle.

562317.jpg  562314.jpg

562315.jpg

Tässä ovat Tuulan hienot kortit ja kirjeen sisältä löytynyt yllätys. Kiitos!

  578392.jpg578391.jpg

Tietokoneen huollosta johtuen en ole aikasemmin päässyt laittamaan Tanjan Toveri Toukokuun -paketteja, joten tässä niitä nyt kahden viikon edestä. Kiitos Tanjalle, varsinkin meidän tytöt olivat iloisia tänään tulleesta paketista.

578292.jpg

578294.jpg

Mutta nyt meikäläinen lähtee jännittämään Suomi-USA matsia. Onneksi sain tämän päivän leipomukset paistettua jo sillä nyt ne kyllä palaisivat uunissa kun nokkani on suunnattu kohti tv-ruutua.