Eilen illalla vierailtiin Nooran kanssa sairaalan päivystyksessä. Neiti tuli kahdeksan aikoihin kotia naama mutrulla. Kun kysyin mitä on sattunut alkoi Noora itkien kertoa että oli päiväkodin pihalla hypännyt LEIKKIMÖKIN katolta ja nyt vasemman jalan jalkapöytä oli kipeä eikä astua pysty. Vaikka jalka ei näyttänyt turvonnelta eikä vielä mustelmiakaan tullut, päätimme käyttää kuitenkin näytillä.

Sairaalassa hoitaja tutki jalkaa ja totesi ettei siinä murtumaa ainakaan ole, tärähtänyt pahemman kerran ja sisäisesti voi mustelma olla. Koska neiti kuitenkin pystyi jo kävelemään suht normaalisti jalkaa pyöräytettiin ideaaliside tueksi ja hoidoksi särkylääkettä, kovapohjaisia kenkiä ja kylmähoitoa. Hoitaja tuumasi lopuksi että seuraavan kerran kun tekee mieli hyppiä leikkimökin katolta alas odottaa ensin että alla on lumikinos :)

Kaikkea sitä lapset keksii. Olkoon tämä neitille opetuksena vaikka vähemmällä selvisi. Pahemminkin olisi voinut sattua. Tällä hetkellä neiti on jo kummitätinsä kanssa koulutarvikeostoksilla :)