Idalla on tänään urheilupäivä koulussa. 3-4 luokkalaiset yleisurheilivat. Lajeina oli 60m ja 600m juoksu, pallonheitto (ei kuulan) ja pituushyppy. Näistä neljästä lajista oli pitänyt eilen valita kaksi mihin osallistui. Minä kun olen vielä kotosalla, lähdin katsomaan kun kilpailut alkoivat yhdeksältä, samaan aikaan kun Nooralla esikoulu. Ida pyysi myös että tulisin katsomaan. Ida oli valinnut lajeiksi 60 metrin juoksun ja pallonheiton. Juoksussa Idan juoksukaverina oli Aino, joka pienellä erolla voitti Idan. Pallonheiton ensimmäinen heitto Idalla meni sektorin ulkopuolelle, joten se heitto hylättiin. Tosin tuuli siirteli sektoriviivoja :) toista heittovuoroa en nähnyt, kun lähdin fillaroimaan kotia päin, mutta kuulemme tuloksen koulun jälkeen.

169177.jpg   
Iloinen urheiluja :)
  
169174.jpg   
Ida ja Aino lähtövalmiina juoksukilpailuun              
       
169175.jpg   
Matti-ope opastamassa pallonheittopaikalla

169176.jpg   
Ida heittämässä ensimmäistä heittoa

Pahoittelen kuvien epäselvyyttä, kuvat on otettu kamerapuhelimella! :)

Meikäläinen sai vauhtia kinttuihin kun kummitätini soitti tulevansa käymään vierailulla. Samalla toisi Tupperware-astiat joita olin tilannut käytyäni hänen luonaan Tupper-illassa. Ensimmäinen ajatus: EI ole mitään tarjottavaa kaffeen kanssa! Joten ei muuta kuin kananmunat ja kumppanit esille ja leipomaan mustikka-vadelmapiirakkaa. Kerkesin jopa imuroidakin, minä kun olen siivousfriikki kun on kyse vieraista.
Idakin tuli siinä kaiken melskeen keskellä koulusta ja ilmoitti tulleensa kolmanneksi juoksukilpailussa. (
Ei saa kertoa kenellekkään että juoksukilpailussa oli 3 osallistujaa). Pallonheiton toinen heitto oli pysynyt sektorien sisäpuolella. Hyvä että neiti itse oli tyytyväinen ja iloinen (niin kuin yllä olevasta kuvasta näkee).
Tänään tuli sitten vettäkin ihan reippaaseen tahtiin. Mika ja Ida kävivät hakemassa Nooran eskarista autolla. Mika on pitänyt autotallissa siivouspäivän, kun ulkona ei ole voinut maalata vesisateen takia. On siellä kuulema tavaraa... joo mä en sinne ainakaan halua mennä. Olenkin sanonut että "labyrintti" ja autotalli ovat isännän vastuualuetta. :)