Viikonloppuna laitoimme Mikan kanssa olohuoneen päätyseinän uuteen kuosiin. Lupailin laittaa kuvan lopputuloksesta, kunhan kaikki tavarat on saatu paikoilleen. Olohuoneen muut seinät melkeimpä huutavat remonttia, joten kai se on aloitettava muutkin seinät maalailemaan uuteen uskoon. Vasta maalatulle seinälle en ole uskaltanut laittaa vielä mitään komistuksia roikkumaan ja äitin neuvoa noudattaen annan seinän olla vähän aikaa rauhassa. Kyllä tavarat sinne paikkansa löytää, kunhan ensin vaan löydän siihen ne juuri oikeat tavarat. Mutta tässä nyt on luvattu kuva, jota jo tänään hieman kyseltiin...

541121.jpg

Meidän kamera taitaa lähteä putsaukseen, sillä tuo seinä ei oikeasti ole noin laikukas miltä se kuvassa näyttää. Ja sohvatkin ovat lähdössä vaihtoon. Ollaan kyllä niitä oltu vaihtamassa jo pitemmän aikaa, mutta jätimme ne vielä "henkiin" vähän reilu vuosi sitten kun Veeti muutti meidän kotiin asustamaan. Olimme juuri silloin ostamassa uusia sohvia, mutta tulimme toisiin aatoksiin kun saimme varmuuden että saamme koiranpennun. Tyhmiäkin päätöksiä on tullut tässä elämässä tehtyä, mutta tuosta päätöksestä olen iloinen. :)
Nyt kuitenkin luovutan tältä päivältä. Kuvia atc-korteista joita viikonloppuna tein olisin ottanut myös, mutta minun tuurilla akut juuri loppui kamerasta kuvaa ottaessa. Joten myöhemmin niistä kuvia.