Ajattelin järjestää arvonnan kävijämäärän ylittäessä 2000, mutta tuo laskuri näyttää sanoneen työsopimuksen irti. No kattellaan alkaako se taas pyörimään, on nimittäin ennenkin hävinnyt tuosta sivusta , mutta ilmestynyt jälkeenpäin takaisin. Ihme homma! :)

Meikäläisen blogissa onkin vietetty hiljaiseloa, mutta ei se tarkoita etteikö täällä olla hengissä ja menossa mukana. Kaikenlaista on kerennyt tapahtua sitten viime päivityksen jälkeen. En ala kirjoittelemaan kovin pitkästi, mutta laittelen kuvia, jotka saavat puhua puolestani.

Tytöillä oli viime perjantaina Lapin Ratsastuskeskuksessa tehtäväradan hallimestaruuskilpailut. Molempia jännitti, mutta taisi äiskää jännittää vielä enemmän :) Hyvin kummallakin meni omat suoritukset ja muistivat juuri ennen kisaa opettelemasta tehtäväradan. Kaikki osallistujat palkittiin diplomeilla ja karkkipalkinnolla.

493133.jpg

Noora ratsastaa Taaralla yläkuvassa ja Ida ja Amalia alakuvassa.

493135.jpg

Viime sunnuntaina vietettiin palmusunnuntaita ja meilläkin piipahti tälläisiä näppylänokkaisia pääsiäisakkoja.

493136.jpg

Ja tässä on palkkiomäärä virpomisen jälkeen. Kaikkia vitsoja eivät edes jaksaneet virpoa. Väsy iski kaiken kesken vai makean nälkä?! :)

493137.jpg

Tämä viikko onkin mennyt sitten odotellessa, sillä kaikki odottelemme innolla kiirastorstaita ja ympäri kellotaulun kestävää ajomatkaa kohti Enköpingiä. Olemme siis lähdössä pääsiäislomalle Ruotsi puolelle systerini luo. Saa nähdä kuinka monta kertaa miettii matkalla omaa sänkyä kun yötä vasten ajellaan ja samalla yrittää löytää hyvää nukkuma-asentoa Mondeon kuppipenkissä. ;)

Olen kyllä hiljaiselon aikana tehnyt atc-korttejakin ja lähetellytkin niitä, mutta kuvia laittelen huomenna, sillä nyt loppasee jo simmut niin että on aika köllähtää omaan sänkyyn nukkumaan, kun vielä voi... :)