Mitäs sitä olisikaan tänään kerrottavana.... ainakin että on ollut väsypäivä koko päivän :(
Jotenkin ei tänään napannut oikein mikään. Tuli kai tänään nukuttua aamulla hieman liian pitkään. Sitä kun on tottunut aamusta heräämään aikasin ja aloittamaan päivän hommat jo varhain. Jos aamusella jää loikoileen sänkyyn päivä on jo ns. pilalla.
    Pojat saivat tänään laitettua Nooran huoneen ikkunaan silikoonin ja aika olikin tiivistää välit, sillä ikkuna oli aivan irti listoista. Ei ihme jos talvella on ikkunat vetäneet ja lämpö karannut ulos. Huomenna pääsisin maalaamaan ja pojat pääsevät tiivistämään Idan huoneen ikkunan. Homma sujui nopsaa kun Mikalla oli Marko kaverina. Marko otti vanhoja niittejä listoista irti ja hion ne sillä aikaa kun Mika laitteli silikoonia ikkunaan ja laittoi listoja takaisin paikoilleen.
    Ida ja Noora ovat olleet aamusta lähtien mummolassa. Joni oli tullut eilen mummin ja ukin luo mökiltä, niinpä tytöilläkin oli kaveri. Vaikkakin välillä tuli kuulema eripuraakin, niin kuin ennen vanhaankin. Illalla olimme kaikki mummolan pihalla grillibileissä. Aki ja Terhi toivat grillattavaa ja kyllä oli syömistä. Jokaiselta napa paukkui kun syötiin. Koirilla (Max, Zella & Veeti) ainakin tuntui olevan pää pyörällä kun ympärillä oli paljon hajuja. Kaikki kolme koiruliiniä oli ensimmäistä kertaa samalla pihalla ja hyvin mahtuivat. Aluksi käytiin arvojärjestys läpi ja meidän Veeti piti nuorimmaisena perämiehen paikkaa. Poika sai kyllä syödä mahansa täyteen ja rohmusi hieman muiltakin. Saa nähdä kuinka maha kestää ja kuinka monta ripulimiinoja löytyy aamulla lattialta. Kotia päästyä kaveri meni heti puun juurelle täysistunnolle, jonka jälkeen oli kevyt päästää irrotteluja pihalla pää viidentenä jalkana. Hornetit taisivat antaa hieman lisäpotkua. :))