Raportti sairastuvalta:
Ensimmäinen sairastelija eli Noora lähti tänään eskariin, mutta Mika ja Ida jäivät vielä kotosalle. Noora oli jo ok eilen, mutta pidimme neitokaisen varuilta yhden terveen päivän vielä kotosalla. Ida lähtee huomenissa "pidennetyltä hiihtolomalta" kouluun. Koulua ei kyllä ole unhoitettu, sillä tänään neiti on tehnyt läksyjä joita kaveri toi eilen ja vielä tämän päivän kotiläksyt. Mika uskaltautui syömään syömään kunnolla, vaikka tänään vielä hieman yökötteli.
Eilen tuli lapinlahdelta lisää sairastumisuutisia, sillä Paula-mummokin oli jäänyt sairaslomalla mahataudin takia. Eli minä olen enää jäljellä joka ei ole sairastunut, ja sitä hetkeä odotellaan vielä. En uskalla sanoa että en tule kipeäksi, sillä samalla sekunnilla saa aivan varmasti juosta vessaan. Kokemuksen rintaääni puhuu, näin on käynyt ennenkin. Mutta paranemaan päin ollaan menossa ja terveenkirjoja jaellaan.

Tänään paisteli aurinko lämpimästi ja ihan harmitti olla töissä neljän seinän sisällä. Nyt olisi ollut ihana olla lasten kanssa ulkona, lämpimänä päivänä, kun laskiaisena ulkoillessamme oli yli 20 asteen pakkaset. Uusia kerholaisiakin tuli ja se on mukava piriste aina koko ryhmälle. Iltapäivällä oli yllättävän vähän lapsia kerhossa, mutta sepä ei menoa haittaa. Kyllä se pienemmältäkin jengiltä onnistuu :)

Tällä viikolla on illat menneet ihan täysin atc-korttien parissa. Tilaamiani askartelutarvikkeitakin tuli viime viikolla ja niitä pääsin hieman kokeilemaankin. Kaikkia kortteja en kehtaa laittaa esille, sillä jos niitä joskus vaihtelee niin jännitys häviää.  Mutta jotain kuitenkin...

450623.jpg450624.jpg
"Ring" ja "Lady"

450626.jpg
"Pirkka"