Tästä päivästä onkin tulossa melko tohina päivä. Tytöillä on aamupäivästä uintiharkat, jonka jälkeen aikovat mennä koululle Bölhö päiville. Illasta sitten ajattelimme pyhäinpäivä kunniaksi ajella Ylitorniolla kynttilöitä viemässä haudoille. Se kun on tullut itselleni perinteeksi muutaman vuoden aikana, vaikka matkaa tuleekin edestakaisin aika mukavasti.

Niin se ensimmäinen työviikko syysloman jälkeen on takanapäin ja jotenkin väsyttävä oli. Saattaa olla jaksamisen suhteen vaikutusta meikämannin veriarvoillakin. Viimeeksi kun neuvolassa niitä mittailtiin näyttivät olevan 97. Eli aika matala. Nyt on sitten rautaa popsittu jotta saataisiin arvot hieman korkeammalle. Normaalistikin veriarvoni ovat heikot, joten ihan odotettavassa oli että tippuvat jossain vaiheessa alle sadan. Näin on käynyt edellisissäkin raskauksissa.

Eilinen päivä meni sängyn pohjalla maatessa. Töistä lähdin tuntia aikasemmin kotia sillä mahassa väänsi niin kuin yleensä mahataudin alkaessa. Työkaverikin sanoi röyhtäyttävän, niin kuin minullakin teki. joten päätin lähteä kotia lepäämään. Loppupäivä menikin torkkuessa viltin alla. Onneksi ei kuitenkaan mahatauti iskenyt, se tästä vielä puuttuisi. Tosin nyt kyllä huomaa että on tullut makoiltua, sillä selkä on aika hellänä. Niin kuin se ei muutenkin olisi kipeänä. Taitaa tuo etupaino alkaa vaikuttamaan tuonne selkäpuolellekin.

Ihmiset ovat kyllä ihmetelleet mahani pienuutta, vaikka se itsestäni on kyllä ihan riittävän kokoinen. Mutta jos merkit yhtään pitää paikkaansa, niin tämä maha-asukas taitaa tykätä pötkötellä tuolla selkärangan läheisyydessä, niin kuin isosiskonsakin. Idankaan aikana mahani ei ollut valtava, mutta selkäkivut sitä mahtavammat. Tämä kaveri taitaa tulla siskoonsa.

Nyt pitänee lähteä aamupuuron keittoon että keretään uimahallille harkkoihin.