Tänään oli tosi lämmin päivä. vietimme koko päivän ulkosalla, tosin ihan omalla pihalla. Mikan tultua aamuvuorosta laitoimme uima-altaan muksille pihalle, mutta lasten harmiksi altaassa oli reikä, joten vesi valui pois sitä mukaa kun tuli. Mika ja Marko kävi ostoksilla ja toivat uuden altaan. Nyt ida, Noora ja Emma pääsivät uiskentelemaan. Emma innostui vetessä hyppimään ja polskuttelemaan, niin että äiskä ja täti olivat vedestä märkiä. No kesä kuivaa minkä kastelee, niinhän vanha sanonta sanoo.
Veetikin pääsi veden makuun ja haukkui kun oli altaan pihalla. kastelin hieman poikaakin ja siitäkös vauhtia tuli jalkoihin. Hiekkalaatikko oli myös kiva kauviipaikka, varsinki kastelimme hiekkalaatikon ettei pölyä hirveästi. Kai Veeti oli matkalla Kiinaan kun kauvoi niin innokkaasti kuoppaa laatikossa. Huomaa että huomiota koira kaipaa, kun vieraita on. Tekee kaikkea mitä ei saa tehdä. Tottunut olemaan meidän "iltatähti" ja saamaan huomiota enemmän mitä nyt vieraiden ollessa.
    Sen verran laiskutti lämpimänä päivänä ettei saatu maalattua Nooran huoneen ikkunaan toistamiseen, mutta huomenissa pitää ottaa niskasta kiinni ja tehdä työ loppuun. Tänään ollaan vain paistateltu auringossa. Pitää siitäkin nauttia kun se nyt paistaa. Talvi tulee aikanaan ja silloin ollaan tarpeeksi sisällä.

119673.jpg
Veeti kaivaa tietä Kiinaan...

119680.jpg
Uiskentelijat uudessa altaassa...

119689.jpg
Emma kastelee tätin kukkia