Päivittäin tulee käytyä toisten blogeja lukemassa, mutta omaani en ole jaksanut päivittää. Paikoillaan istuminen kun ei tällä hetkellä ole mitään herkkua. Maha-asukas alkaa sen verran painamaan ja selkää kolottaa. Jalkojen päälläkään ei jaksa kauan olla kun nekin puutuvat ja särky alkaa kihistä varpaista ylöspäin. Enää olisi kolmisen viikkoa töitä ennen äitiysloman alkua. Ajattelin että pitäisikö tehdä samanlainen aamukampa kun joskun yhdeksänneltä luokalta päästessä. No osaahan noita päiviä laskea ihan päässäkin.

Viikonloppu alkaa olla lopuillaan ja kovasti on kotona touhuttu. Koska ensi viikonloppuna emme ole kotona, olemme hieman laitelleet jo jouluvaloja esille. Tiedän että joidenkin mielestä se voi olla vielä ennen aikaista, mutta meillä niitä laitellaan yleensä 1. adventista lähtien, joka nyt sattuu olemaan juuri ensi viikoloppuna, jolloin pikkujouluilemme Levillä. Tämä päivä on mennyt vaatehuoneen parissa. Sain sen siivottua ja järjesteltyä uuteen uskoon, niin että sinne mahtuu myös uuden tulokkaan vaatteet. Tyttöjen kanssa niitä jo takahuoneesta haettiin ja järjesteltiin paikoilleen. Neitokaiset ihastelivat omia vanhoja vaatteitaan. Pestähän nuo täytynee vielä.

Viime maanantaina oli neuvolakäynti (rv 30). Kaikki tuntui olevan ihan hyvin. Veriarvotkin oli kohonneet hieman edellisestä käynnistä, B-Hb 109. Voisivat kyllä olla vieläkin paremmat, mutta samoissa mennään kuin tyttöjenkin raskauden aikana. Maha-asukki tykkää köllötellä jo pää alaspäin eli raivotarjonnassa ja sydämensyke oli 128-148. Liikettäkin tuntuu olevan ihan riittävästi. Välillä tuntuu että mahassa olisi uintikisat menossa.  Seuraava neuvola onkin joulukuun ensimmäisellä viikolla, joten kahden viikonvälein käydään neuvolan tätiä morjestamassa tästä lähtien.

Nyt alkaa kuitenkin selkää jo niin kolottaa että täytynee luovuttaa ja oikaista itsensä suoraksi.