106877.jpg

Tänään on Mikkelinpäivä, joten vietämme enkeleiden ja lasten päivää. Näin olemme puhuneet viikon aikana kerhoissakin ja jutelleet lasten kanssa mitä enkelit ovat ja mikä heidän tehtävänsä on. Toivonkin kaikille oikein hyvää ja turvallista Mikkelinpäivää.
No niin...eilen kirjoitin antavani tänään muiden kulman asukkaiden nukkua niin pitkään kuin haluavat. Näin kyllä tapahtuikin, mutta minun kohdallani Mika ja tytöt saivat tehdä töitä. Aamulla nousin aikaisin, niin kuin joka aamu Veetin herättäessä. Laittelin paikkoja kuntoon ja innostui nimikoimaan tyttöjen uusia pipoja ja hanskoja, kunnes painelin takasin punkan pohjalle. Niinpä siinä sitten kävi, että muut olivat ylhäällä aikaisemmin kuin minä. Kovasti yrittivät herätellä Veeti mukaan lukien hyppimällä ja pomppimalla sängyssä, mutta tuloksetta. No kerrankin näin päin että muut herättelevät minua.
Nooralla oli tänään eskarikavereiden Olivian ja Oskarin synttärit. Asuvat vähän matkan päästä, joten menimme pyörillä ja kun juhlat päättyivät Noora fillaroi kotia yksikseen. On koko viime kesän käynyt pyöräilemässä mutkan kukkatarhalla, joten matka Olivian ja Oskarin luo on tuttu. He kun asuvat kukkatarhalla sillä heidän äiti omistaa tarhan. Kivaa oli kuulema ollut... olivat leikkineet aasinhäntää ja onginnasta Noora oli saanut vihreän pillin. Lisäksi oli kaulalla karkkikaulakoru kun kotia tuli.
Ida lähti mummolaan "Zorrontielle" siksi aikaa kun Noora oli synttäreillä. Oli ahmatti syönyt kaikki amppari-jäätelöt pakkasesta :) Meikäläinen sai vihdoin ja viimein taas siivottua perähuoneen ja pitkän eteisen. Se on kumma että sinne aina kertyy tavaraa kasottain ja sitä myötä näyttää kaaokselta. No nyt se on taas järjestyksessä. Mikakin on siivonnut autotallia, jotta saisimme ajettua molemmat autot sisälle. Parina aamuna kun on ollut jo auton ikkunat jäässä. Ja sitähän ei muista tarkistaa aamulla ennen lähtöä onko lasit puhtaat vai jäässä. Etukäteen voisi laittaa auton käyntiin ja lämpiämään, ettei tarvitsisi viime tingassa rapata ikkunoita. Kiire kun tuntuu muutenkin aamusella olevan... vaikka kuinka aikasin nousee ja valmistelee kaiken illalla valmiiksi... ikuinen oravanpyörä :)